Изпарител VOLTRAN ???

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Dushan
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ABD 1994

Re: Изпарител VOLTRAN ???

Мнениеот Dushan » Вто 12 авг 2014 19:15

С времето ще се научиш сам да си правиш настройката на нос. При мен работи и разхода си е супер.

Ако на някой му е нужно ще кажа как я правя аз настройката. Честно казано за бронзовия винт съм забравил как точно е добре да е, но мисля че той според как ти е сложената газовата повече или по-малко помага за паленето. При мен си е бая завит може би докрай, но както казах при всеки е различно. Едновременно с това е хубаво да се нагласят и оборотите на празен ход от пластмасовата врътка на изпарителя. Това става с помощта на нашия нос най вечe. :icon_lol При мен когато отвъртам(наляво) тази врътка пуска по малко газ(изпарителя ми е ЛОВАТО). И последното което правя, е да завия тройника толкова, че по път двигателя да не вдига повече от 5200-5300 оборота. Максималните конски сили на моя двигател по каталог са в 5200 оборота. От тогава и след смяна на свещите се радвам на хубав разход, и доста добро ускорение за моите 60 коня(и във високите обороти не е хич зле по магистралата). :mhihi

Върни се в “Автогазови уредби”