Според мен просто не са сменили на цените на другите места от където си минал. И аз се учудих от тоя факт, как падна изведнъж нафтата и то само на това ОМВ. Но после като покарах напред назад и виждам, че не е само там.
П.П. Сподели мнение как са горивата там. Аз съм зареждал няколко пъти и не съм доволен от Алпин-а им. Предпочитам долу на ГМДимитров. А иначе според мен става опашка заради малкото колонки и теснотията
Нафта като нафта, нямам никви проблеми с нея Миналата година слагах 1 добавка Castrol TXT мисля че беше, мисля и от тази пролет да слагам със Sprint Diesel
Еко си бяха свалили цените с 10 ст. Затова Лукойл на всички обекти в близост до такива на Еко,направи промоцията с 11-те стотинки.ОМВ явно се води по тях.
П.П.Баща ми работи в Лукойл.Той ми го каза това за промоцията.
Добре де... вчера в Стара Загора цените на ОМВ бяха 2.32 за дизел и 2.36 за бензин... някой ше ми обясни ли, що в софия на ОМВ е 2.60 дизел и 2.55 бензин...
Тва доста извратенко ми се вижда... и сега някой да не каже че съм се поболял... имам снимка... щото хората не вярват...
толкова е от една седмица...онзи ден реших да налея,въпреки че съм клиент на Лукойл заради карта с намаления.Ами разбрах каква е работата-налях 10 литра,ама стрелката на таблото ми отчете не повече от 6-7.Тва е положението,в БГ безплатен обяд няма
Тази цена е от 2 седмици насам в ОМВ.отделно от това мисля ако имаш карта -пак надолу. Интересното е ,че другите бензиностанции държат цената 2.40 - 2.43 за дизела.