Въпрос за наркотиците и главно КОКАИН

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
golfmaniak666
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHL

Въпрос за наркотиците и главно КОКАИН

Мнениеот golfmaniak666 » Вто 12 авг 2014 19:23

Така историята е следната.в събота бяхме с едни приятели на дискотека музика жени.... и по едно време решиха да шмъркат и речено сторено,аз не исках и се отделих.обаче в понеделник на единия дядо му получава нещо и го вкарват за операция в болница а за да се оперира трябват двама кръводарители.ок баща му е единия и той но го е страх да не излезе нещо и да стане за смях на родата и аз дадох вместо него.Та той се е побъркал защото му е за първи път и се чуди до кога ще има следи в кръвта от него и дали ще изчезне след време да кажем 1-2месеца.Та ако може някой запознат да сподели мнение или знание ще е супер

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Re: Въпрос за наркотиците и главно КОКАИН

Мнениеот groznika » Вто 12 авг 2014 19:27

След време ще се изчисти. Кажи му да не си прави повече подобни експерименти. Дрогата не води до нищо добро.

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Вто 12 авг 2014 19:27

Ако шмъркането му е за първи път, няма да има странични ефекти, защото организма му все още не знае какво е това животно. Но ако шмърка отдавна, смисъл от 1 година, не чакай за определено време нещата да се оправят. :confused

Потребителски аватар
golfmaniak666

Мнениеот golfmaniak666 » Вто 12 авг 2014 19:33

добре а кога ще може да е чиста кръвта му смисъл да си дарява да си прави изследвания?намерих една таблица в нета но не знам колко е автентична(за 3 до 10 дни) а и от организъм до организъм има разлика
Прикачени файлове
Без име.jpg

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Вто 12 авг 2014 22:04

Приблизително това са сроковете. Разбира се излъчването от организма не означава, че дрогата не е нанесла своите вреди на мозъка и на други органи. Не забравяй също така, че живеем в България. По традиция тук всичко ни е скапано и с ниско качество. Наркотиците не правят изключение. Това предполага знайни и незнайни примеси с абсолютно непредвидими последици.
Стойте далеч от тия шитни.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 12 авг 2014 22:14

Абе groznika, аз мисля, че когато давахме кръв едно време не му преливаха на вашия човек точно моята кръв. Мисля, че ако даде няма да има грижа и само бележката общо взето трябва.
Освен ако не е някакъв проблем да му трябва точно семейната кръв като трансплантации и тн, но не ги разбирам толкова :(

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Вто 12 авг 2014 22:25

Всеки може да дари, те гонят количество. Даряваш 300гр от друга кръвна група и те му преливат 300гр от неговата. Така че да каже че се чувства отпаднал и е по-добре някой друг да дари.

Потребителски аватар
instantaccess
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот instantaccess » Вто 12 авг 2014 23:26

Следи от дрога в кръвта остават дори няколко месеца след приемането, поне 4-5мес.

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Сря 13 авг 2014 0:58

groznika написа:Приблизително това са сроковете. Разбира се излъчването от организма не означава, че дрогата не е нанесла своите вреди на мозъка и на други органи. Не забравяй също така, че живеем в България. По традиция тук всичко ни е скапано и с ниско качество. Наркотиците не правят изключение. Това предполага знайни и незнайни примеси с абсолютно непредвидими последици.
Стойте далеч от тия шитни.

Офф- Сещам се, преди години, на купонче наредихме едно приятелче. Облъчихме го с оферта, че имаме кока и ще го черпим. Разбира се кока нямахме, но имахме добре стрит на прах аспирин. Като дръпна една линия- избухна. Пред него друсан перуанец беше като чавдарче. Тогава за първи път в живота си видях каква сила има самовнушението, и за първи път се усъмних в аспирина продаван у нас.

Потребителски аватар
malin.angelov
Автомобил: vw passat
Двигател: BMP 07

Мнениеот malin.angelov » Сря 13 авг 2014 8:50

Колега, няма значение, че си шмъркал - можеш да утидеш и да си дадеш кръв съвсем спокойно. Никой не изследва даряваната кръв за следи от наркотици :)

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Сря 13 авг 2014 9:07

malin.angelov написа:Колега, няма значение, че си шмъркал - можеш да утидеш и да си дадеш кръв съвсем спокойно. Никой не изследва даряваната кръв за следи от наркотици :)

За жалост това е вярно, но трябва да си даваш сметка, че тази кръв евентуално ще се прелива с цел спасяване на живот. Някак не е много редно да я сипват на някоя оперирана клета женица, която бере душа. По тази схема "утре" кръв може да потрябва на някой твой близък и само ти остава да се молиш банката на която попаднете да не е тъпкана с химии и болести.

Потребителски аватар
malin.angelov
Автомобил: vw passat
Двигател: BMP 07

Мнениеот malin.angelov » Сря 13 авг 2014 9:34

За болести няма страшно - това се гледа, но за наркотици им излиза прекалено скъпо и пропускат. В крайна сметка, кръвта си е животоспасяваща със или без следи от дрога, така че не се притеснявайте толкова.

По важното в случая е че са рядкост хората, които даряват и всеки се сеща, когат се случи нещо с някой близък. :bishop

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Сря 13 авг 2014 9:48

Не бой се, гледат за болести, колкото аз гледам турски сериали.
Само за справка - за хепатит "С" до съвсем скоро или гледаха през пръсти или въобще не гледаха. Случаите на заразени след преливане не са един и два...

Потребителски аватар
golfmaniak666

Мнениеот golfmaniak666 » Сря 13 авг 2014 10:02

Ние живеем в ебати страната! не дай си боже да се случи нещо по добре да умра от колкото да ми преливат кръв от болни МАНГАЛИ или да ме заразят с какви ли не болести,да ме мотаят за операция и ако съвсем случайно уживея да ми дадат сметка която не мога да платя с 50 заплати..............

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 13 авг 2014 10:18

:facepalm

Върни се в “ОФФ-Топик - други”