ila написа:Виж сега BeFree
В писаното по-горе казвам, че КЗП като събере достатъчно фактологична информация за злоупотреба на монополиста над потребителя може да излезне с предложение пред НС да промени съответните закони така, че да не може монополиста да издевателства над потребителя и пред съда да е винаги прав, а другия винаги виновен. Кое не ти е ясно тук и защо искаш да ти го кажат юристи?
В първата си част на поста словореда, който използваш внушава мнение от типа "какви законодателни промени бе, ти луд ли си, за мен така си е добре..." , а във края на изречението някак си неуместно вмъкваш юристи да кажели.
Все пак връзка има. Когато има вратички за злоупотреби юристите се оказват материално заинтересовани.
Ти какво си учила и какво работиш?
То и аз позанемарих темата, защото не очаквах, че все още съм намесена :)
Колегата icoico ти е отговорил. Но понеже не обичам хората да остават с грешно впечатление, нека уточня:
Доколкото знам, закони не може да предлага всеки. И понеже не бях сигурна дали КЗП имат такова право исках да попитам колегите юристи, които за разлика от мен /а предполагам и за разлика от теб/, могат да се изкажат компетентно.
Не смятам да разказвам CV-то си, защото не вярвам да е интересно за аудиторията :)