От коя бензиностанция зареждате нафта?
- go4o.m
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AMF 2001
Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
Аз зареждам дизел от Петрол колата върви много добре и литрите им са реални,пътувам доста пробвал съм ги всичките...
- svetlio8
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI AHF 110 p.s.
kn9453 написа:А пък Аз като чета твоите постове си мисля че работиш в "Сакса" Само не знам дали за това твое дело ти вдигат заплатата!!! Ако е така и Аз мога да пиша като теб.
Колега работя за Сакса точно толкова ,колкото и ти ! Работата ми е коренно различна, просто пътувам много и често зареждам гориво, за мен е важно както цената така и качеството! Служебните автомобили пък ги зареждаме на Петрол , предимно са бензинови , а имаме и два буса, които са дизелови, горивото не им е лошо , но да си призная ми се е случвало да заредя гориво ,от което да ми се вдигне разхода и колата да не върви (но и бензиностанцията беше в едно забутано село).
Както каза колегата filipov омазахме темата. Затова нека се придържаме към нея ,за да сме си от помощ ! Идеята е да споделяме, мнения , опит и впечатления от дизеловото гориво по бг бензиностанциите, а не да спорим и да се обвиняваме за платени коментари ! За прецакване, бъдете сигурни ,че има кой да ни прецака и да сме недоволни !
Директно казвам , че всичко което съм написал до тук е плод единствено на добрите ми впечатления, опит и лична преценка!
-
Aleksiev777
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: 1.6 SR
В нашето семейство имаме и дизелова и бензинова кола и двете дават най-хубав разход с горивата на Еко . Харесва ми дизела там и имам лек спад на разхода. Също съм доволен от нафтата на Петрол. Скоро заредих на Шел - VPOWER DIESEL - около 2.80 лева литъра не открих кой знае каква разлика в вървене и разход. Ако трябва да ги подреждам Еко - Петрол - Шел. 

-
jony555
- Автомобил:
- Двигател:
и аз от горивата на еко съм най доволен от към разход. имаме и ние бензинова и дизелова. явно добавките им са най добри.
- MAX75
- Автомобил: VW Passat 1997
- Двигател: AFN
В една от предишните фирми в коио работих, локалното парно беше на нафта.Зареждахме директно от автоцистерна на САКСА.За отоплителен сезон м.Ноември-м.Март изгаряхме около 25-30 тона нафта. Всяка есен разглабяхме горелката за профилактика.За четрите години когато бях там при всяко сваляне на дюзата, същата беше като нова.Никакъв нагар,отлагане или нещо друго,което да пречи на нормалната работа. Не знам това дали е доказателство за качеството на нафтата, но това са фактите.
Аз лично от бензиностанция на Круиз съм зареждал не повече от 10 пъти.
Аз лично от бензиностанция на Круиз съм зареждал не повече от 10 пъти.
- yobremove
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: 1.9 AHF
Аз също зареждам от Еко и съм доволен от дизела, а и имам карта за отстъпка 
- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Зареждам от бензиностанцията на която работя в село Крушуна защото знам какво и от къде получавам.Пък и шефа няма да бие пътя от Ловеч до там (36 км.)за да си напълни резервоарите на двата джипа ( Infinity и Land Cruiser) с някакъв боклук
-
StrEagle
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Аз заредих от Круиз - не намирам разлика от Shell V-Power Diesel
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Газпром дизел - с две ръце за .......
зареждам предимно от тази на входа на София -
http://www.bgmaps.com/link/9F7A984B4B2CB4F3E77A177AC5081E89
точно количество и отлично качество на горивото - доколкото знам е от Сърбия горивото - дизел
зареждам предимно от тази на входа на София -
http://www.bgmaps.com/link/9F7A984B4B2CB4F3E77A177AC5081E89
точно количество и отлично качество на горивото - доколкото знам е от Сърбия горивото - дизел
- Pagemakerboy
- Автомобил: 2025 Q8
- Двигател:
- 7 speed DSG
- Автомобил:
- Двигател:
Със сигурност става въпрос именно за тази, която е на влизане в София 
- Pagemakerboy
- Автомобил: 2025 Q8
- Двигател:
Боже, боже, прав си! Кьорава работа. 
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Зареждам основно от ЛукиОил, не щото е най-добрата, ами защото на мен ми е най-удобна ( по пътя ми е ), отделно не намирам и разлики кой знае какви с "различните" дизел горива , на различните вериги , нито ми гори и пали различно , нито във вървежа , може и да е заради буквано "всеядните" АФН дизели и на двете ми каляски ....знам ли . Но едно ми прави впечатление , заредя ли в немско, особено ако капна поне 50-ина литра ( да имам малко гориво в резервоара ) , дори и от но нейм верига/бензиностанция , динамиката на колата се променя , става по-пъргава , и това не с някакъв премиум дизел , а с евтиния им ! Отначало си мислех , че си внушавам нещо... но не, всеки път е така... Няма ги стигнем.....
П.п. сетих се за един куриоз преди време , мотоциклета ми работеше на ниски с някакво странно припаткване откъм ауспуха , реглажи клапани карб това-онова, няма промяна . Така се случи , че след няколко дни тръгнах на път ....и взех една двайсет литрова туба с мен . На връщане я напълних с немски бензин, източих стария от мотора и налях този , а познайте какво се случи с прасенцето ми . Няма кют , няма пат , с кеф да го слушаш . А аз се бях вкарал във филми какво му е . Та такива ми ти неща и бензина ни не е много стока
П.п. сетих се за един куриоз преди време , мотоциклета ми работеше на ниски с някакво странно припаткване откъм ауспуха , реглажи клапани карб това-онова, няма промяна . Така се случи , че след няколко дни тръгнах на път ....и взех една двайсет литрова туба с мен . На връщане я напълних с немски бензин, източих стария от мотора и налях този , а познайте какво се случи с прасенцето ми . Няма кют , няма пат , с кеф да го слушаш . А аз се бях вкарал във филми какво му е . Та такива ми ти неща и бензина ни не е много стока

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Служебните са ни с Лукойл - е не ......
дизеловото специално е - няма нужда
Карал съм осем години - 1V - буквално всеяден - и него рядко го зареждах с Лукойл ...хеле пък сега с помпа-дюза - не благодаря !!!!
дизеловото специално е - няма нужда
Карал съм осем години - 1V - буквално всеяден - и него рядко го зареждах с Лукойл ...хеле пък сега с помпа-дюза - не благодаря !!!!
- TDI-RS
- Автомобил: RS TDI
- Двигател: V6 TDI
Веселин, има ли нещо конкретно, което ти дава основание да си така краен?
Аз карам предимно с техни горива, всичките фирмени коли и те са така.
Аз карам предимно с техни горива, всичките фирмени коли и те са така.
Върни се в “Дизелови агрегати”