Задължително ще се маха ще се гони г/д оригиналния вид на колата даже съм замислил и някои работи да се сложат от гти едитион но времето и финансите ще решават
Донора е тука почна се работата по вентото дано да можем да изтърбушим и абф-а утре да го слагаме в вентото ето малко снимки стига толкоз много писане Донора малко изгнил хаха Работим усилено ама на полеви условия толкоз
ето и как върви развитието по колата двигатела е качен вече остана инсталацията и да се обслужи благодарение на гошето,сергеи,Vw team varna, тошето и мишо благодаря ви много
Колега , здравей браво за колата. Ако може да кажеш какво се сменя при трансплантацията : инсталацията с компа е ясна ,но скорости, полуоски, конзолата с педалите заради съединителя с помпа на АБФ. Благодаря предварително.
Колега правят се дупки на гарда за помпите понеже нямах климатик и реших да си го прехфурля и там се преправя малко но ако не бързах и времето не ме притискаше щях да снема гарда и да го сложа на вентото но всичко се преправи и стана като ОЕМ ето малко снимки по разбитието на колата ТHANKS TO VW TEAM VARNA страшни сте пичове тука умуваме нещо подготовка за ваденето вече е в вентото Докато тялото беше още навънка реших да му преправя клапите за парното че бяха ужасни и да не се чудим защо няма парно Първо за основа алуминиево фолио после и бандажна лента и става чук Ето и малко преправянето на климатика има нещо като одушниче доло ама несъм го снимал не се сетих и там се прави дупка Сменихме гарнитурата на капака на клапаните че беше си пътник обслужихме мотора и смених кабели с делко че бяха маи от КР и имаше проблеми. Маслото е кастрол магнатек 10в40 Ето прясна снимка на колата от днеска напълно готова да кръстосва пътиштата отново и наи вече към съборите на VW CLUB Нещо като за спомен от VW TEAM PROVADYA ЗА VW TEAM VARNA По късно ще кача и клипчета ако има нещо питаите
Колеги помагаите какъв газов инжекцион да си взема имам една оферта за каргаз бългърски софтуер какво мислите ще върши ли работа ?? И алко снимки преди сбирката в варна благодарение на иво станков
На първите 3 снимки Вентото изглежда още по-добре, незнам защо така...
Сега сериозно- поздравления за труда ! И да спомена само 2 неща, които според мен са излишни(не се заяждам): лентата на предното стъкло и барабаните отзад.
Колеги всичко с времето си вчера сложихме ел.стъклата и ел.огледалата добре че запазих инсталацията всичко си пасна по местата без преправяне Малко играчка като няма заводско но всичко се реши и стана като оригинално все едно е имала и които казва че нестава от двуврат голф на 4врат ел машинките се бърка ето малко снимки отне ми около 5-6 часа Ето в завъшен вид само нямам кори за вратите без дупки за ел.машинките но импровизирахме малко с бандажна лента да запълни дупките времето
Последна промяна от spears на Нед 12 окт 2014 11:02, променено общо 1 път.