Понеже двг тресе, само 1 тампон ли има да се смени или също така има е амортесьорчета за смяна? При гасене на двг се клати доста.
Моля за помощ относно избора на такива. Бих желал колата ми да вози меко, понеже е семейна кола, твърдата возия не е за тази кола в моят случай. Моля, дайте мнения за добри маркови, качествени амортесьори с пружини, с които колата да вози възможно най-меко /знам, че се компенсира стабилността на колата, но все пак с дете повече от 120 не искам да вдигам/. Има ли маслени амортесьори за новите коли, или всички са газови?
Другото нещо е марка съединител, искам хубав съединител, а не някой боклук да ми пробутат от някои магазин. Също така този маховик моя какъв е? Четох, че има различни видове, знам само че функцията му е да омекотява и при отделяне на съединителя колата да тръгва по плавно. Как се разбира дали маховика е за смяна? Като се свали да речем, за какво трябва да гледам?
Моля за мнения относно качествени части, макри от хора с опит, а не някой дочул от братовчеда на приятеля си и т.н.

Благодаря предварително!
п.п. след 1 седмица тръгвам за БГ и искам като се прибера да знам какво търся. Не някакви рядко срещани марки, дето трябва да си го пърчваш от Германия и да ги чакаш по 1 месец, а за нещо по-достъпно в българските магазини за авточасти, но да е качествено, парите не са от значение, важното е да е качествено

Номер на рамата е: WVWZZZ3BZ1E156324
двг: AVB
1.9 TDI 74kW / 2001 год. естейт, демек комби