за баща ми търсим наследник на 3-ката, нещо по-ново, комби, здраво и евтино за поддръжка. Гледахме, гладахме и накрая пак в голф се огледахме ..
въпросният голф от заглавието 2005 година по VIN. Интересна комбинация, екстри също има. Внос от Италия, но с бг регистрация.
Двигателят е ATD 101 коня, четох за него във форума, общо взето ПД мотор с катализатор и малък данък. Все пак имам още малко въпроси:
- скоростите май са с маховик, нали ? /смяната към 1000 лева идваше/ горе-долу имам представа как се проверява състоянието му
- как се тества състоянието на 4motion-a обаче, търсих тема, но не намерих нещо конкретно, само сравнения с куатро и синхро. Ако не работи като хората, може ли да си се кара само на предно като обикновен голф ?
- колата е с ВР регистрация, вкарана е началото на годината, платени застраховки и тн, въпреки това може ли да гризнем дървото като я пререгистрираме в София, че като знам в тамошния КАТ какви врътки са възможни ...

golf 4 variant 1.9 TDI 4MOTION 6ск.
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
Re: golf 4 variant 1.9 TDI 4MOTION 6ск.
колега ATD 101 кс двигател няма със 6 скорости или двигателя не същия или просто няма 6-та скорост.
хммм ... имам снимка и на лепенката отзад, както и на ВИН-а
golf var. TDI4-MOT 74 KW
6-G
ATD
обачеее, сега като пробвах на няколко ВИН търсачки какво дава, и тук там гръмна с чек сум грешка
wvwzzz1jz5d002228 пробвайте и вие. Това е ВИН-а от лепенката в багажника, онзи на стъклото обаче не съм го снимал.
като поразтърсих още малко излезе инфо, че във VIN няма букви I, J , O има само цифри 1 и 0. А тук имаме J.
стана ми интересно на какво ли врачанско творение съм попаднал, btw продавача тръгна да ме убеждава, че попринцип съм нямал право да снимам VIN-a, че видиш ли така се подправяли документи и се крадяли коли, показах му го на предното стъкло и го питах що е там, той некви глупости говори ... :)
golf var. TDI4-MOT 74 KW
6-G
ATD
обачеее, сега като пробвах на няколко ВИН търсачки какво дава, и тук там гръмна с чек сум грешка
wvwzzz1jz5d002228 пробвайте и вие. Това е ВИН-а от лепенката в багажника, онзи на стъклото обаче не съм го снимал.
като поразтърсих още малко излезе инфо, че във VIN няма букви I, J , O има само цифри 1 и 0. А тук имаме J.
стана ми интересно на какво ли врачанско творение съм попаднал, btw продавача тръгна да ме убеждава, че попринцип съм нямал право да снимам VIN-a, че видиш ли така се подправяли документи и се крадяли коли, показах му го на предното стъкло и го питах що е там, той некви глупости говори ... :)
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Има доста писано и за голф 4 и за 4x4 и за конкретния двигател - виж в търсачката ATD
За начало
Vw Golf MK4 TDI 101 hp Мнения и съвети ?
За начало
Vw Golf MK4 TDI 101 hp Мнения и съвети ?
- kiko26
- Автомобил: VW
- Двигател: Passat B8
Колега шасито си е коректно може да разгледаш оборудването в файла, който съм прикачил.
- Прикачени файлове
-
- wvwzzz1jz5d002228pdf.pdf
- (20.06 KиБ) Свален 321 пъти
maimo написа:колега ATD 101 кс двигател няма със 6 скорости или двигателя не същия или просто няма 6-та скорост.
Колега, когато е 4motion, е с 6 скорости.
с други думи колата може да се окаже истинска :)
явно масовите ВИН търсачки в нета не дават коректно инфо за всяка кола. В подробното инфо от колегата по-горе, всички неща са си точно така по колата, дори такива, които на пръв поглед будят подозрение. Благоадря, за което, защото бях я отписал, а колата ми хвана окото. То от къде е извадено, някакъв специализиран софтуер ли е ?
иначе по другите въпроси за проверката на 4мотиона и регистрацията в КАТ ако някой има инфо нека сподели.
явно масовите ВИН търсачки в нета не дават коректно инфо за всяка кола. В подробното инфо от колегата по-горе, всички неща са си точно така по колата, дори такива, които на пръв поглед будят подозрение. Благоадря, за което, защото бях я отписал, а колата ми хвана окото. То от къде е извадено, някакъв специализиран софтуер ли е ?
иначе по другите въпроси за проверката на 4мотиона и регистрацията в КАТ ако някой има инфо нека сподели.
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
мда моя е грешката до сега такава кола не бях срещал 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”