Занималня с Passat B3 1990, GT Look, Hella Lippstadt, Borbet
- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
Re: Занималня с Пасат Б3 1990 черния, GT Look, Borbet A 7.5
дам и мои са били
иначе пасата е страхотен

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Johnsword написа:Евала ! Страшен еА траспертното фолио, черното колко % е, че съм намислил да правя и моя така ?
За процент не знам колега, Oracal Transparent Call 8300 е модела.
@ eCy!, djmaster , georgivw - трябва да има приемственост

Изгоря ми лаптопа и чак сега мога да кача няколко по-стари снимки благодарение на колегата stankoff - IVOSTANKOVPHOTOGRAPHY и няколко много готини хора:

И няколко актуални снимки от миналата седмица:
Тези дни ще пробвам ABT маската пак и ако ми хареса как стои сега на фабричните фарове влиза за боя. Само имам нужда от предложения каква "мрежа" да изпозлвам за бъбреците около емблемата, че при мен липсват оригиналните... Поздрави и благодаря предварително

Последна промяна от nokiangage на Пет 22 авг 2014 22:16, променено общо 1 път.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Браво!Много добри снимки и коли
Относно "мрежата" според мен някоя пчелна пита ще стои брутално.Другите видове ми се виждат цигания.

Относно "мрежата" според мен някоя пчелна пита ще стои брутално.Другите видове ми се виждат цигания.
- nokiangage
- Контакти:
Здравейте колеги, имах две пътувания от над над 1200+ километра и понеже извънградско лятно време по нашите равни трапища с 16х9J не мога да карам спокойно на този етап, та взех зимни гуми, че останах без такива с последните промени. Ударих също и 197,197 км между другото

Взех зимни Uniroyal Rainsport MS Plus 66 за предни и Fulda Kristall Supremo за задни в размер от 195/50/15 за Estoril-а, който май другия сезон ще минава за летен комплект джанти, бидейки прекалено лъскав и не мога да го оставя за зимен на лугата и химията, а главно за летни ще се върне мой стар комплект Sebring, който много харесвам като фабричен такъв, но идеята ми е да бъде с друг цвят:

Поздрави

Взех зимни Uniroyal Rainsport MS Plus 66 за предни и Fulda Kristall Supremo за задни в размер от 195/50/15 за Estoril-а, който май другия сезон ще минава за летен комплект джанти, бидейки прекалено лъскав и не мога да го оставя за зимен на лугата и химията, а главно за летни ще се върне мой стар комплект Sebring, който много харесвам като фабричен такъв, но идеята ми е да бъде с друг цвят:
Поздрави

- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Хвала Братко
Този пасат ще му се радвам до живот !

- nokiangage
- Контакти:
Привет, понеже днес подкарах да се занимавам с А3-ката, та и Пасат-а не остана без внимание
. Понеже от скоро след като паркирам се усещаше лека миризма на газ и клапана изпускаше, бях ходил при майстори и все не им се занимаваше и ми казваха мини след седмица
. Та скоро останах без газ и закъсах (нали вече май 6-та/7-ма година нямам бензинова помпа и няма и да имам де) онзи ден ми препоръчаха майстор във Варна на улица Мир 1, който излезе много коректен
. Наистина клапана изпускаше и самата пластмаса около навивката беше сцепена
Беше подменен с нов италиански Romano, който намалява една от свръзките към Landi Renzo-то. Преди газта идваше към клапана, после от клапана излизаше друга медна тръба и тя влизаше в изпарителя. Сега е в права линия и самият клапан е мониран директно към изпарителя и кабелите му бяха изцяло подменени. Естествено в стария филтър за 3 години, от последната смяна се беше напълнил с доста графит и сега има огромна разлика с новия. Оборотите не ми не мърдат, не глъхне при натискане и вече не мирише на газ при загасен двигател, освен 10-те качени коня де

Беше подменен с нов италиански Romano, който намалява една от свръзките към Landi Renzo-то. Преди газта идваше към клапана, после от клапана излизаше друга медна тръба и тя влизаше в изпарителя. Сега е в права линия и самият клапан е мониран директно към изпарителя и кабелите му бяха изцяло подменени. Естествено в стария филтър за 3 години, от последната смяна се беше напълнил с доста графит и сега има огромна разлика с новия. Оборотите не ми не мърдат, не глъхне при натискане и вече не мирише на газ при загасен двигател, освен 10-те качени коня де

- nokiangage
- Контакти:
Предпоследна смяна на джанти за тази година, май де
... Има си една фабрична джанта, която много си харесвам и тайно се надявах пак да имам такъв. Имах възможността да си купя комплекта обратно, благодарение на един много готин колега HukuTyY
и джантите си минаха естествено почистване преди поставяне:

Понеже имаше зимни 185/60/15 гуми на тях и скоро обмислям промени по окачването, гума на 60 не искам да слагам, взех летни предни не много добри Barum Bravuris 195/50/15, които ще бъдат сменени с нови и задни пак летни Millennium 205/50/15, такива имаше
. Последните за първи път ги чувам и пише Made in England, с много грайфер според мен и въпреки по-стария ДОТ ще видя как се държат:

При поставянето на Estoril-а бях направил тъпа грешка - не си върнах фабричните къси болтове и имаше разлика в главата спрямо с тази на по-дългите и се разхлабваха сами леко полеко. Разликата се вижда и вече съм си с правилните:

Поради предстоящо пак дълго пътуване извънградско, за съжаление Borbet-а си остава май само за в града на този етап
, завит е и подготвен за следващия летен сезон и си чака смяна на окачването. За другия сезон Sebring-а ще бъде пребоядисан и освежен, ще видя обаче дали ще оставя същия сив цвят или може да кривна към някой друг...

Понеже имаше зимни 185/60/15 гуми на тях и скоро обмислям промени по окачването, гума на 60 не искам да слагам, взех летни предни не много добри Barum Bravuris 195/50/15, които ще бъдат сменени с нови и задни пак летни Millennium 205/50/15, такива имаше

При поставянето на Estoril-а бях направил тъпа грешка - не си върнах фабричните къси болтове и имаше разлика в главата спрямо с тази на по-дългите и се разхлабваха сами леко полеко. Разликата се вижда и вече съм си с правилните:
Поради предстоящо пак дълго пътуване извънградско, за съжаление Borbet-а си остава май само за в града на този етап

- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Ако ще и железарки пак е страхотен ! 

- nokiangage
- Контакти:
За съжаление това лято изпуснах една обява за едни много хубави железни джанти 15" с ЕТ35 от G60 и да се надявам, че и до такива ще се докопам някой ден 

-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1Y 1994
Каквато и джанта му сложиш ще му ходи

- Vantage
- Автомобил: Golf R 2017
- Двигател: Variant 4motion
Асене и на тебе не ти е лесно...
Поне имаш избор на зимни джанти.

Поне имаш избор на зимни джанти.

- nokiangage
- Контакти:
Вярно не ми е лесно, в момента имам 13 джанти с гуми в квартирата, която за съжаление не е особено голяма, та добре, че имаме тераса да приюти по-голямата част от инвентара
. Мои много близки приятели ми подариха следната чаша, която много си харесвам и се радвам, че имам приятели, които дори и с малки жестове ме подкрепят

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Евала колега, пасатчето е много натокано и изчистено.
п.п Ако се оплакваш, от джантите с удоволствие, ще ти помогна да се разделиш с борбет-а, все ще се разберем мисля ;)

п.п Ако се оплакваш, от джантите с удоволствие, ще ти помогна да се разделиш с борбет-а, все ще се разберем мисля ;)
- nokiangage
- Контакти:
Финално вече сложих зимните гуми, че няма за кога вече да ги отлагам, иначе нищо ново и да кача и три снимки от днешната среща на
.

- daniel danev1999
- Автомобил: PASSAT B3 PASSAT B5
- Двигател: 1.8mi 1.9TDI PD
Уникален пасат колега! Дано и моя стане такъв някой ден.