Vw LT 35 2.5 tdi 109 кс.

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Иван85
Автомобил:
Двигател:

Vw LT 35 2.5 tdi 109 кс.

Мнениеот Иван85 » Съб 23 авг 2014 21:35

Здравейте,
Нов съм във форума и ми се налага малко съвет на какво би се дължала загубата на мощност на буса.
Като го купих преди 2 месеца вървеше като полудяло няма баир дето да не може да катери и да не може да си ускорява доволно и това при положение че винаги е товарено със стока.Като го купих и го карах от Димитровград до Дупница вървеше като лудо моята кола не набира така честно от 80 до 140 адски бързо ги вдига празен после като го натоваря с една идея по слабо ускорява но това е нормално натоварен е вече.
Преди на връщане от София баира на Боснек посока Дупница захождам с 80км в началото на баира а на върха излизам със 140 и то товарен а сега от известно време захождам с 80км и излизам на 60 и то на 4-та предавка. Моля някой по компетентен да кажа какво може да е че буса постоянно го карам и ме притеснява да не направя по голяма беля да не хвърля мотора.Зареждам нафта на черно но там зареждат и Vw tuareg,S-класи,Ауди А8 и какви ли не адски скъпи машинки и не вярвам да има ядове с горивото.Ако можете да ме насочите към дадения проблем ще съм ви много благодарен
Поздрави!!!

Върни се в “Дизелови агрегати”