Благодаря Ви. И Вие да сте живи и здрави.
А сега по темата.
Днес се сдобих и монтирах една много хубава екстра на буса. Отдавна ги заглеждам по някой японски бусчета и джипове внос от Англия. Това е задно огледало за паркиране. По принцип нямам проблеми с паркирането и почти ми доставя удоволствие, когато е по-заплетено и трудно, НО... Забелязах, че когато паркирам буса назад, доста неприятно ми се скриват малките автомобили, защото са по-ниски, а на всичкото отгоре и по-тесни. В един момент ми се налага, виждайки в огледалото само тавана на въпросната кола зад мен да
гадая колко й е дълга предницата според модела.
Ако имате теглич и често ви се налага да закачате каравана или ремарке, с това огледало е просто песен и няма опасност да си ударите бронята в опити да спрете по-близо. Ако пък сте спрели далеч - дърпате тежката каравана или ремарке на ръка като идиот. Това го казвам от личен опит. Днес останах много доволен от резултата и горещо препоръчвам такова огледало на всеки от Вас приятели. Такова огледало може да намерите основно от японските модели на Митсубиши L300 или Delica. С поздрави и до скоро.

А ето така се вижда от вътре.