Мисля, че няма нужда да коментираме темата проблем при топъл двигател, при мене проблема е когато навънка стане 28-29 градуса подгряващите свещи спират да се пускат и дизеловата печката не иска да запали. Тога го установих по по таблото ;) на другия ден прочетох по форумите и до колкото съм разбрал подгряващите свещи трябва да се пускат винаги ! не зависимо от това колко градуса е навънка. За да стане още по интересно на следващия ден ( след около 1 час молби да запали ) докато беше в движение започна да примигва индикацията за подгряващите свещи

00741 - Brake Pedal Monitoring
27-00 - Implausible Signal
и видях също така, че сензора за външната температура е дал фира
00779 - Outside Air Temp Sensor (G17)
30-00 - Open or Short to Plus
Ако съм разбрал правилно сензора за спирачките отговарял освен за стоп лампите извършвал още няколко дейности една от тях била спиране на горивото към двигателя

Играе ли някаква роля в моя проблем сензора за външна температура ? Нали уж трябва да се пуска винаги ?
Самите подгряващи свещи са замерени със мултицет и всичките са ОК. Как мога да проверя дали функционира сензора който е зад двигателя за неговата температура ?
Принципно с удоволствие бих я закарал при някой, но живея в Холандия, а цените тука на сервизите са много КОРАВИ..