Passat B5 TDI или Audi A4 TDI
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Passat B5 TDI или Audi A4 TDI
Не знам къде гледаш цените но Аудито навсякъде е по скъпо от Пасата Ауди за 5 хиляди ще е дупка за пари
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
jorkata944 написа:Така е, но пасата е една идея по-скъп от аудито?
Например сега ще ми намерят, едно ауди а4 б6 1.9 тди 131 седан,дизел,6 скорости за 5К-5,5К
А един пасат от 97-99-та година върви по 4,5К а аудито ще бъде поне от 2002-2003 г.
Това ауди ще бъде боклук най-страшен

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Като собственик на Ауди, като това, което търсиш, ти казвам, а ти ако искаш вярвай - за Ауди В6 А4 в добро здраве си подготви поне 7500-8000 лв. И пак няма гаранция, че всичко ще е перфектно по него.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ми гледам ги, че в карс/а вървят почти колкото аудито , но пасата е по-евтин с 500-700 лв.
На един наш познат, неговия братовчед "1-ви" му намери рено мегане 2007 г. за 5К , говорих ме с него каза, че ще се опита да намери и на нас добра кола за 5К. Иначе сега гледах то тези носачи, не са чак толкова скъпи има ги комплект по 400-450 лв. А все пак ще се сменят на 100000 км. Но аз няма да я карам като някакъв хамалин :)
Ще се радвам да споделите, някакви други проблеми освен, че слабите места на тази кола са носачите. Интересуваме колко пари ще ми струва, регистрацията и всичко останало? Все пак винетка и другите неща, не искам да ги взимам за година, защото след 3 месеца свършва "2014 г."?
На един наш познат, неговия братовчед "1-ви" му намери рено мегане 2007 г. за 5К , говорих ме с него каза, че ще се опита да намери и на нас добра кола за 5К. Иначе сега гледах то тези носачи, не са чак толкова скъпи има ги комплект по 400-450 лв. А все пак ще се сменят на 100000 км. Но аз няма да я карам като някакъв хамалин :)
Ще се радвам да споделите, някакви други проблеми освен, че слабите места на тази кола са носачите. Интересуваме колко пари ще ми струва, регистрацията и всичко останало? Все пак винетка и другите неща, не искам да ги взимам за година, защото след 3 месеца свършва "2014 г."?
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Не разчитай, че окачване за 450 лв. ще изкара 100 000 км. Брат ми кара Пасат В5.5, смени окачването с LEMFÖRDER, на около 60 000 км. започна отново да тропа. Цената на комплект окачване LEMFÖRDER е около 1000 лв.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Дрън-дрън 1000лв
Колега, стига с тия Кореком-ски цени
А за 60 000 да скапеш Лемфьордер трябва доста да се потрудиш
Колега, стига с тия Кореком-ски цени
А за 60 000 да скапеш Лемфьордер трябва доста да се потрудиш
- IvanMan
- джедай
Дай цена за комплект окачване на LEMFÖRDER за пасат или ауди 2000-2004 г. Цената да е от магазин/сайт в България . И какво значи да се потрудиш, по нашите пътища въобще не трябва да полагаш никакви особени усилия за да скапеш окачването. 

- 110afn
Няма смисъл да спорим. Може да потърсиш и ще видиш магазинните цени са вече доста по-надолу, а и всеки гледа да докопа прословутата отстъпка, поне за маховик, окачване или обслужване, щото и едно обслужване на ТДИ 131 със всичките отстъпки и циганосване отнася поне 700лв с масления обтегач на ангренажа и амортесьора на единия външен ремък. И това без труд. Говоря за Контитек, Ина и т.н.
То ако се нанижеш в първия магазин/гараж обслужване, маховик и предница може да са повече от самата кола
То ако се нанижеш в първия магазин/гараж обслужване, маховик и предница може да са повече от самата кола
- IvanMan
- джедай
Не спорим, и аз съм заинтересуван от качествено окачване на достъпна цена. Затова и исках информация от теб, ако имаш такава.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Смених почти цялото окачване този месец.
Лемфьордер с отстъпки.
Долни предни носачи (с шарнира) - 350 лв./двата
4-те горни носача (тук да знаете, че леви и десни са различни. Не са като долните еднакви!)-320 лв./общо.
Вътрешните тампони за долен заден носач (такива от Ауди В7, които са плътни и според мен вечни) 40 лв./двата.
Общо 810 лв. за части.
Ако се смени всичко и ако бях сменил кормилните накрайници сигурно щях да доближа или надмина 1000 лв.
За информация Порше Запад за долен преден носач ми обяви 428 лв. за един и 4 дни за доставка.
Лемфьордер с отстъпки.
Долни предни носачи (с шарнира) - 350 лв./двата
4-те горни носача (тук да знаете, че леви и десни са различни. Не са като долните еднакви!)-320 лв./общо.
Вътрешните тампони за долен заден носач (такива от Ауди В7, които са плътни и според мен вечни) 40 лв./двата.
Общо 810 лв. за части.
Ако се смени всичко и ако бях сменил кормилните накрайници сигурно щях да доближа или надмина 1000 лв.
За информация Порше Запад за долен преден носач ми обяви 428 лв. за един и 4 дни за доставка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Жорка стига си пълнил и този форум с твоите глупости,за 5000 лв. няма как да намериш хубаво Ауди,ако ще и баща ти да ти го докара.
- 110afn
IvanMan написа:Дай цена за комплект окачване на LEMFÖRDER за пасат или ауди 2000-2004 г. Цената да е от магазин/сайт в България . И какво значи да се потрудиш, по нашите пътища въобще не трябва да полагаш никакви особени усилия за да скапеш окачването.
В името на спорта се поразрових старателно. По-скоро ти си прав, бах тоа LEMFÖRDER все върти около 9 стотака за пълния комплект. Цена клиент в Интеркарс гледам 13..и нещо. Луда работа, не съм и фен на тая марка вече
В продавалника гледам на 890, но нищо не мога да кажа
http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=89211
Тук има някакви уж подсилени......
http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=152080
Тук още едни хвалени....
Тук има някакви уж подсилени......
http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=152080
Тук още едни хвалени....
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Да добавя и аз моите пет с'тинки към темата . А4 Б6 ТДИ за 5к.лв.....не знам какво ще е ...т.е. знам де , ще е вероятно издънен душегуб с нужда от бъдещ ремонт ( и то сериозен ) . Успех ти пожелавам .
Лемфьордер окачване е добро , спор няма , и цената му е подобаваща . Аз съм се спрял на Беса за една от колите си ( че и за другата, като се "обади" ) . Дори другия месец в началото , ще си го купя . Нямам мнение за Атек окачване ( посочените по-горе линк-ове )
Лемфьордер окачване е добро , спор няма , и цената му е подобаваща . Аз съм се спрял на Беса за една от колите си ( че и за другата, като се "обади" ) . Дори другия месец в началото , ще си го купя . Нямам мнение за Атек окачване ( посочените по-горе линк-ове )
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
колега от форума си купи окачване за 3XX лв. След по-малко от година му замениха гаранционно няколко носача, сега пак има 2 за смяна, все още в гаранция.
Евтините окачвания не очаквайте да карат много. Като сметнеш парите за труд за смяната и парите за реглаж се оказва, че евтиното излиза скъпо.
Евтините окачвания не очаквайте да карат много. Като сметнеш парите за труд за смяната и парите за реглаж се оказва, че евтиното излиза скъпо.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”