Здравейте колеги, с един приятел от има няма 1 година търсим горе доло читаво Ауди а4, за скоромната сума от 3500 лева. Днес ходихме да гледаме една кола, която моя приятел хареса! Не открихме фрапиращи забележки, докато не я тествахме! Карах я, аз и той! Както винаги, след карането, отворихме предния капак и се натъкнах на странна гледка! Колата не е ръчкана, до прекъсвач, за да зачерви така колектора! Максимум да и бяхме вкарали 4 хил оборота, но на предавка, не на място! Ето и снимка на двигателя!
Не съм чак толкова вещ, в тези неща, ако темата е в погрешния раздел, модераторите да направят компромис или да я изместят, да не закл. темата, ще съм блгодарен! Изкажете мнение, дали има проблем или е нормално!

Относно покупка на автомобил Ауди А4 1.8 125 коня, 1996г.
- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
Re: Относно покупка на автомобил Ауди А4 1.8 125 коня, 1996г
Твоя Голф не беше ли със същия двигател? Проверете и при него как са нещата при същото каране.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Има голям проблем при мен колега, иначе съм със същия мотор, само дето моя мотор е обърнат на обратно, и колекторните тръби, се намират в задната част на мотора, посока купето, и няма как да видя, защото отгоре имат ламарина някаква предпазна
Нямам канал да го погледна отдоло
Затова се запитвам до вас, дали няма някакъв проблем с мотора, защото ме притеснява сериозно този недостатък! Дали няма нещо запушено по-мотора, за да прави този турбо ефект 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Колкото и да е нормално, се отказа моя приятел от колата... темата може да бъде трита, заключвана, анатемосвана и т.н
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
От Италия няма как да дойде нищо читаво което там е работило на газ или метан!!!
минах по тоя път с а4 1.8 т за 20к километра дадох повече пари отколкото за 150 к дадох за голфа съм дал за поддръжка , като за начало:
400 за подкарване на газта
100 за силикон перка
300 за клапани прескочи зъб
и така до към 1800 лв,
взех аудито на 490 000 хил м не се лъжете да вземата с газови от италия!!!
а защо само от едната страна е червено? Че дори и мойто 1.8т не свети така през деня
минах по тоя път с а4 1.8 т за 20к километра дадох повече пари отколкото за 150 к дадох за голфа съм дал за поддръжка , като за начало:
400 за подкарване на газта
100 за силикон перка
300 за клапани прескочи зъб
и така до към 1800 лв,
взех аудито на 490 000 хил м не се лъжете да вземата с газови от италия!!!
dimovip написа:Нормално е
а защо само от едната страна е червено? Че дори и мойто 1.8т не свети така през деня
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Единия ми пасат беше така.Не мога да ти дам логично обяснение, може би просто снимката е такава.Но това при мен се случваше след продължително каране с около 120км/ч
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”