VW Sharan 2.8 V6 4Motion

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
ivaylo_jankov
Автомобил:
Двигател:

VW Sharan 2.8 V6 4Motion

Мнениеот ivaylo_jankov » Пет 08 авг 2014 7:32

Здравейте колеги!
Решил съм, да се прехвърлям от братовчедите AUDI при вас.Спрял съм се на VW Sharan 2.8 V6 4Motion (2001/2002/2003), дали ще може да ми помогнете с решението,че както Audi, Opel, Reno и т.н всеки си има фабрична болка, а за този автомобил не можах да намеря информация.От какво да се пазя или какво да гледам при покупка? Какво да очаквам в бъдеще? от какво да ГО пазя?
Знам, че няма да карам състезателна кола, но се надявам,че двигателят да има потенциал.В момента карам Audi A6 със същият мотор, прочетох в спецификацията на двата автомобила,че са сходни.
Благодаря предварително на всички за помощта. :drunk

Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Re: VW Sharan 2.8 V6 4Motion

Мнениеот G3 » Сря 27 авг 2014 4:20

Много не конкретно питане. Но моите впечатления за шарана ще ти кажа.
от около 20тина дни карам шаран 2.8 204коня 4х4
Почвам с това - ако не ти е нужно пространство и 2те задни седалки(6и7 място) не вземай ван.
Мудна кола с някви литри бензин/газ отгоре. Иначе много широка, не ме кефи как се отваря багажника трябва да направиш крачка назад за да се отвори. Като возия - може и по добре. за поддръжка
обтяжно рамо с ролка - 100лв /80 от евро 07/
водна помпа пак толкова 100лв.
ремъка е 25лв .
малко коли за части има с този мотор - от към мотор, другите работи са същите като на дизелите и се намират лесно. Бобините - правят проблем искат си смяна

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”