Кой в какво се е блъскал/удрял

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
jamie1
Автомобил: Chevrolet Aveo LT
Двигател: DOHC

Re: Кой в какво се е блъскал/удрял

Мнениеот jamie1 » Чет 28 авг 2014 10:07

Преди 7 години когато все още нямах моя кола жулнах половината дясна страна на Форда на баща ми в гаража при опит да вкарам колата в гаража почти заспал след нощната смяна.Имах случка пак с колата на баща ми когато малък автобус спря в задницата на Форда когато аз си чаках на кръстовището да светне зелено и да си продължа по пътя.След тази случка много трудно се навих пак да седна зад волана въпреки,че не бях виновен аз.

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Чет 28 авг 2014 14:25

В един Москвич през ноември 2008.

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Чет 28 авг 2014 16:28

Преди много години с PEUGEOT 205 GTI в автобус номер 13 аз странично а автобуса да речем челно.На автобуса му се счупи челното стъкло а от пежото не ставаше нищо.Отзад колата беше станала едноместна :stumm За щастие на мен и брат ми ни нямаше нищо сериозно.

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Сря 17 сеп 2014 12:21

Аз преди 6години се ударих в едно куче с 60км в час. Пораженията върху фиата бяха спукана около10см броня и счупено стъкло но халогена. Други сблъсъци нямам с превозно средство.

Потребителски аватар
instantaccess
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот instantaccess » Сря 17 сеп 2014 14:24

Имам доста катастрофи - 2 сериозни и 4-5 леки. Жулванията не ги броя.
Най-тежката - с жигулата на баща ми прескочих една мантинела и паднах по таван от около 3м.височина в един канал. Хубаво, че нямаше много вода тогава, та само се понамокрих.
Най-комичната - в Щатите, челно в дърво, като карах...количка за голф. Спусках се по един наклон на голф игрището и леееко изпуснах завоя. Човека зад мен умря да се хили, на мен не ми беше много смешно :rolleyes
Най-леката - последен пример от вчера - стоя си в преди България в задръстването и по едно време усещам леко бутане (като от вятър). Погледнах в огледалото и някакъв чичка с ауди се опитваше да смени лентите, е натисна ми бронята. Нито сме се карали, нито застрахователи, нито КАТ - тръгнах си, няма да си губя времето за една драскотина. На г*з ми стана колата от такива дийба :banghead

Та така, за 16год.с книжка е имало доста случки.

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Сря 17 сеп 2014 19:23

Колкото и да е странно преди 7-8 години бутнах един кон като давах назад в едно село.Не го видях просто.Бутнах го сравнително леко...но тои пък хвърли 2-3 къча че ми счупи единият заден стоп.. :mhihi Колата беше служебна и ми беше трудно да обясня пред началниците какво е станало че и да пиша обяснение за каското пред застрахователите... :mrgreen

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Чет 18 сеп 2014 10:42

От 2 години имам книжка, а преди това си покарах доста без книжка, и в този период без книжка нямах никакви ПТП-та, нито дори ужулвания. Откакто взех книжка ужулвания хиляди, тежки птп нямам. Миналата година за една седмица 3 пъти чукнах бившото браво. Първиа път от цариградско, на жълтите павета не оспях да взема левия завои(беше мокро, аз с лоши гуми) и се качих на отсрещния тротоар и си викам "са си е*а мамата", слизам гледам само колчето(от кръглите топки) съм го свалил, на колата няма и драскотина. 2 дни след това правя ляв завой и пасата пред мен, го засича такси, пасата спря рязко и аз във него. Слизам на мен счупен фар, на пасата нищо, човека беше разбран, дори нищо не каза за неговата кола. Взимам фар вечерата слагам го и на сутринта тръгвам за работа и се движа с няма и 5км/ч защото спирахме за светофара, реших да си запаля цигара и в същия момент не видях че момичето пред мен спира напълно и аз естествено спрях в нея. Та отново счупих фара. На нея на бмв е46 пак нищо, и пак разбан човек. Не сме писали протоколи . А и с на бащами колата един върна назад и сспря в мен, та спукана броня и крив преден капак на моята кола, на него нищо, писахме протокол тогава.

sevisevi16
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sevisevi16 » Чет 23 окт 2014 11:44

Е аз от 4 месеца съм шофЕор, и нямам ПТП-та. За тези 4 месеца няколко пъти се опитаха да ме засичат и да отнасям по някой калник на клиото ми ама слава богу всичко е тип топ. Един бакшиш ме засече много злобно и наби рязко спирачките и щях да му се врежа във дупарата, но се размина само с псувни от мой адрес и някъв клаксон. :screwy :icon_lol

sevisevi16
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sevisevi16 » Съб 25 окт 2014 11:52

От 4 месеца от както съм с книжка, нищо не съм блъскал. Дано е така и за напред. :bowdown

Потребителски аватар
vencislav1328
Автомобил: vw pasSat B5
Двигател: 1998 AFN
Контакти:

Мнениеот vencislav1328 » Съб 25 окт 2014 13:56

За 4 години все още нищо не съм направил...с изключение на 1 колело :mhihi ....
Една сутрин забързан и сънен бях до магазина спирам влизам в магазина,излизам поглеждам в огледалото не се вижда човек или МПС ,паля и тръгвам назад и изведнъж нещо се раздрънка опа :eek слизам и гледам паднало колело някой е дошъл след мен и там е паркирал.... погледнах дали му има нещо, преместих го настрани без да се права на Ален Делон :mhihi и тръгнах.

Потребителски аватар
brazy
Автомобил: Passat B3
Двигател: 1.9TD AAZ 1993
Контакти:

Мнениеот brazy » Съб 25 окт 2014 15:54

За 3 години само един спукан мигач и то на втората седмица с книжка :redface . Паркирал съм се пред нас и съседа културно ме запушил с 10-12 маневри излязох , но дойде момента за прибирането -15 маневри без успех :scare3 .Излезе един съсед вика давай ще ти помагам и се почна - ляв, десен, давай, спри ,а сега напред и т.н.. Докато в един момент галопера пред мен не се повдигна леко :stumm а оня седи и вика "Ем аз мислех че ще се сгъне " - :newsm66 . А и един път в "задръстване " на улицата ни една кака за да нойе да се размине с друга кола реши че напред има място и ме подпря, а майка ми до мен помисли че съм изпуснал съединителя .Като и казах че каката ме е подпряла вика "Що не слезе да и се развикаш да се стресне малко " :11 как да и обясня , че тя толкова си може :gruebel .Да чукна на дърво :d045 до сега нямам нищо сериозно дано си и остане така . :beer

Потребителски аватар
vrangel
Автомобил: vw golf3
Двигател: ABU

Мнениеот vrangel » Чет 22 яну 2015 10:20

На десен завой ми се отвори шофьорската врата, опитах да я затворя в движение и минах през знак STOP. Добре че знака небеше бетониран дълбоко, пораженията бяха само по бронята. Тогава бях начинаеш шофьор.

Потребителски аватар
actros1846
Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
Двигател: AFN 1999

Мнениеот actros1846 » Пет 23 яну 2015 13:25

Миналата година юли месец с моето Ауди А4 в едно друго Ауди Б4 Сече ми пътя и резултата тоталка

Изображение

Изображение

Изображение

:death

Потребителски аватар
vovo6808
Автомобил: VW GOLF MK3
Двигател: ABS 1992

Мнениеот vovo6808 » Пет 23 яну 2015 18:04

Пък аз се блъснах във собствения си Голф. :banghead Забравих че съм го спрял пред камиона и тръгнах смело напред.Разминах се със смачкана задна врата и веждата на калника.

Потребителски аватар
ivanovkbg
Автомобил: Passat B6
Двигател: BKP 2007 4Motion

Мнениеот ivanovkbg » Нед 25 яну 2015 11:15

С личната кола ПТП-та нямам, но за сметка на това служебната я ударих два пъти за месец.
Първият път при излизане от паркинг, не видях спрелия отзад Мерцедес и леко му надрах броните. Вторият път, една дама не спря на знак СТОП и съответно я блъснах. Щетите са доста — предна броня, фар, калник, врата и сега Докерчето е в сервиз :mhihi.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”