Защо си купихте VW?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Защо си купихте VW?
Беше на далавера, лесно се поддържа, хубав дизайн и е здрав, има сравнително евтини части за тях, от като се качих на пасата станах и фен на марката и вече само фолксваген пасат ще карам. Само ще се качвам на по-новите модели с времето. 

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
stoyan0304 написа:Беше на далавера, лесно се поддържа, хубав дизайн и е здрав, има сравнително евтини части за тях, от като се качих на пасата станах и фен на марката и вече само фолксваген пасат ще карам. Само ще се качвам на по-новите модели с времето.
Не се заричай

-
- Автомобил:
- Двигател:
б6 мисля да го пропусна, щото преди малко прочетох една тема в "Автобилд" за "Пасат б6 2.0 140 коня дизел - вечният пациент". Темата беше от 2012 но ще е актуална и за днес. 

-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ABD 1994
Защото беше на далавера
, леко нямаше здрав детайл
, все още няма
и е най-доброто за ценовия диапазон.
Защо още го имам? Карал съм доста други коли, но в никоя друга не мога да се усмихна докато карам както в голфу.

Защо още го имам? Карал съм доста други коли, но в никоя друга не мога да се усмихна докато карам както в голфу.

- Piqndurnik
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: CBAB 2010
Заради големия багажник. Не че жена ми не може и него да напълни, дори и за двудневно пътуване, но когато си с две деца, големият багажник е просто необходимост. На всичко отгоре се оказа приятна, удобна кола.
Единственият кусур е, че тук едва ли не всяко трето комби е Passat и на трябва да помня къде точно съм паркирал. На всичко отгоре и цветовете масово са подобни на моята - малко като едно време с трабантчетата в ГДР.
Единственият кусур е, че тук едва ли не всяко трето комби е Passat и на трябва да помня къде точно съм паркирал. На всичко отгоре и цветовете масово са подобни на моята - малко като едно време с трабантчетата в ГДР.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Много лесен отговор, преведете си Vw(народна кола), пък и аз съм народен човек!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”