Как да се защитя
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- triplesss
- Автомобил:
- Двигател:
Как да се защитя
Пичове помагайте.Ей сега с един прятел говорихме за коли и той кат почна да бълва едни глупости по адрес на ФВ едни поговорки за возията и други глупости как само газари и селяни ги карали а аз не мога да се защитя.Та въпроса ми е ако някой знае нещто за ФИАТ да казва че е спешно.Някви поговорки и такива ала бала ааа няма се давам как така ще обижда любимата марка
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Единствената италианска кола която признавам е Ферари.
Сега за Фиатчетата - колегата е прав КУПИ СИ ФИАТ ТА ДА ТЕ Е ЯД - от към ходова част са крехки като спагети, двама приятели си бяха взели и......... батко какъв рев му удариха, а бяха Темпри не Уно.
Като реших да си вземам кола преди 2.5 години и аз се бях навил на Темпра, обиколих сумати авто къщи и какво гледа Темпра 92 - 93 с клими, ел.пакети и сумати още екстри вървяха по 3300 - 3500лв а мойто Джетро го взех за 3800лв без кьорава екстра.Та като ги гледах тези разлики в цените си казах абе тази разлика не е само заради името на марката има и нещо друго.
Сега като гледам една Брава - 97-98 с куп екстри е на цената на Венто 93-94г е да ти отговори приятеля ти защо е така.
Сега за Фиатчетата - колегата е прав КУПИ СИ ФИАТ ТА ДА ТЕ Е ЯД - от към ходова част са крехки като спагети, двама приятели си бяха взели и......... батко какъв рев му удариха, а бяха Темпри не Уно.
Като реших да си вземам кола преди 2.5 години и аз се бях навил на Темпра, обиколих сумати авто къщи и какво гледа Темпра 92 - 93 с клими, ел.пакети и сумати още екстри вървяха по 3300 - 3500лв а мойто Джетро го взех за 3800лв без кьорава екстра.Та като ги гледах тези разлики в цените си казах абе тази разлика не е само заради името на марката има и нещо друго.
Сега като гледам една Брава - 97-98 с куп екстри е на цената на Венто 93-94г е да ти отговори приятеля ти защо е така.
- triplesss
- Автомобил:
- Двигател:
Абе прави сте аз всичко това за ФИЕТИТЕ си го знам ама как да му го кажа кат ша ми се разсърди,а аз не съм човек който гледа да се драчи за глупости ама той направо ме изнерви без да съм му дал повод.Нищо лошо не съм казал по адрес на неговата любима марка /а той е болен на тема фиат и не признава друго/ ама ме изнерви и искам да му го върна,а той иначе ми вика да не съм се сърдел...айде мани...ох айде да не ви пълня главите с мойте глупости извинявам се за оффтопика ама ако някой се сети за някоя поговорчица или нещо друго да пише ей

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
абе да не е твоя приятел с най-бързото уно на 400м
КРЕМАТОР????
ако той мале.... ти само кажи че е той
уно 110км/ч отваряш задния джам той е като антикрило колата веднага бега у дясно
просто фиат са под всякаква критика
абе кажи че щом само гъзари и селяни карата ФауВе-та
ти си гъзар и с такива мравки с италянски подметки не говориш...
ама трябва да носи на майтап....
КРЕМАТОР????
ако той мале.... ти само кажи че е той
уно 110км/ч отваряш задния джам той е като антикрило колата веднага бега у дясно
просто фиат са под всякаква критика
абе кажи че щом само гъзари и селяни карата ФауВе-та
ти си гъзар и с такива мравки с италянски подметки не говориш...

ама трябва да носи на майтап....
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Кажи му на твоя приятел,че ако е истински автомобилен фен няма да обижда другите марки,защото знае колко боли да ти обидят любимата кола.Ако и това не го възприеме аз бих го посъветвал да бяга възможно най-далеч
ПС:Единствения Фиат който ми харесва е споменатото пунто на Jorko,евала за труда вложен в него bowdown bowdown

ПС:Единствения Фиат който ми харесва е споменатото пунто на Jorko,евала за труда вложен в него bowdown bowdown
Върни се в “ОФФ-Топик - други”