Връщан ли ми е километража?
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
преди 5 години си купувах вектра,естествено не гледах километража.та взимам я,и гледам цифрите от едната страна откачени(аналогови с жило се въртят) и на 200000км.разглобих и се опитах да го поправая 3 или 4 пъти тоя проблем,уви нестава.ядосах се и смених таблото с друго(втора употреба).след една година каране колата вървеше но гореше повече от нормалното за модела(2 литра на 100км. повече)бензин,сравних с приятели със вектра.и двигатела издъхна премерих компресията(чак тогава-имах доверие на търговеца) 8-5-0-8 абе зле.последва ремонт(сегменти)но реших да сменя и биални+основни лагери,ремонта стана добре(доверен човек).оказа се че колата не си знае километрите,та тия коли се карат яко там,даже 200000км са малко за 90 година.поздрави

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
teodor6769 написа:Като съм си търсил кола последното което гледах е километража особенно на Горубляне. Последния хит който видях там беше Пасат 91г от Италия на 82000км за 5800лв.
Джамбаза я е купил от баба, която е ходила с колата само да си взима пенсията и повече от 2000 оборота не е вдигала никога. Видиш ли с най-хубавите консумативи и сина и я е поддържал в най-добрия сервиз на VW. Сменял е маслото на 7000км...........по автокъщите можеш да чуеш такива вицове.........
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Dan4ote написа:Rabbit_TDI написа:Ако не ти е с сервизна книжка 100% ДА.
Аз пък съм сигурен, че сервизна лнижка се подправя
Ако прочетеш целия пост ще видиш ,че съм писал че това е относителен критерии.Естествено че се преправя ама е доста рядка практика-то чесно казано вече кой ли вкарва коли с сервизна книжка
P.S. През далечната някаде 98-2000 аз лично преправях една книжка.Тогава баща ми вкарваше коли и беше донесъл една ААЗ-ка.Колата беше капка ,но имаше нещо да и се оправи по таблото/от сорта на крушща/подсветка на дисплей/и майсторите да фанат да му се натегнат та превартят километража
Освен сичко друго много не знаехме и маслото кога е сменео.Та ми се наложи да фалшвам сервизната въпреки че нямаше защото понеже един познат майстор я купи след като баща ми я беше оставил за него 2-3 години.-
virus_2005
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”