Лично мое мнение. Темата се е изчерпала от към коментари и спорове и се обезсмислят по-нататъшни спорове и мнения. Демек е за един голям катинар . Само споедлям, не съм модератор и не искам да им изземвам функциите.
bagera написа:Искаш да ни убедиш че високата гума не се усуква?
По никакъв начин. Искам да кажа, че този р-р(както и 205/55/16) е много добър компромис за кола 1350 кг, с най-стабилното шаси в класа си(а и не само) - това на Г5/6. Карането с нископрофилни гуми в милата ни Родина все още си е рисковано начинание. От друга страна увеличаването на ширината на гумите, увеличава и вероятността от аквапланинг.
Аквапланинг... до скоро си мислех, че това е доста трудно да се получи, но съвсем скоро един приятел с А3-ката с гуми на 215 и с 70км/ч на магистралата се въртя все едно от долу му има лед, а и 4рите му гуми бяха на по един сезон, много прилични...
Да се радва на широките си и много стабилни гуми. Сигурно здраво стърчат. Добре, че не може да чете мисли на хората които са около него, че ще умре от срам.
Смисъла от голяма джната на ежедневна кола която се кара много километри се губи защото качва разхода на гориво и закупуването на нови гуми е по скъпо , но от друга страна ниска правена кола изглежда по добре с големи джанти и ниски гуми
Koko95 написа:...ниска правена кола изглежда по добре с големи джанти и ниски гуми
Изглежда по... до един момент (цолаж). Оттам нататък показва здравословното състояние на собственика. Доста сходство има с новата мода за големи джуки при жените - гледаш пълен ужас, обаче оная незнайно защо си мисли, че операцията й е "успешна" и се е разкрасила. Естествено никоя от приятелките й не смее да й каже как изглежда да не се скарат. Или пък й гледат сеира зад гърба.
Според мен хората в заводите си знаят работата и са изчислили кое е най-подходящото за даден автомобил. Хубаво е да се спазват цолажа и размерите предписани от производителя, за да няма после проблеми - бъбреци, рейки, бордове и т.н. Но както знаем гъзарията ходи по 'ората...
То и с 19ц може да догониш обиколката на 195-65-15 , само, че теглото убива всички коне и катъри, които са останали от 1.6 101 коня Хайде всеки да си сложи ръка на сърцето и да каже , че като качи цолажа единствения плюс е визията и малко повече устойчивост, ма кат се сети за цената на горивата и цените на частите и гумите.................
Пичове и пички в този форум съм от много години ,срещал съм се почти с всички супер маняци и за пръв път виждам тази безумна тема. Тук сме се събрали хора с различни виждания където всеки е индивидуален в своето начинание. Няма място за комплексарски изказвания като тези ела в моя град да видиш как се кара кола с ниски гуми,повечето от вас като са свикнали да карат като каруцари на кой му пука от вас че колата му е с 13-14 -15 -ки ,всеки един маняк тук може да се изсмее на това че 15-ки за били големи :Д :Д :Д за една кола !!! Всеки иска хубави джанти да има на колата си ,но всичко си има сметка неможе да искаш да караш с голяма джанта 17 и нагоре с гума под 40 профил да търсиш комфорт и здравина по дупките и обратно да караш с гумета 13-14-15 да караш много бясно и да очакваш да имаш страхотно управление с гумите си купени за по 25-30 лв,тука някои от вас ще ме наругаят обаче мога да се обоснова !!!. Повечето хора не си дават сметка че понякога истинските подобрения в една улична бегачка могат да спасят човешки живот като почнем от гуми ,задължително чисто нови подходящи за стила на шофиране колкото до окачването колкото по-твърдо толкова по добре спирачките колкото до накладки за старите ни коли най-добрите възможни !!!! Цпирам да пиша че повечето от вас се стискат за парите за колите си и ги хваща яд че немогат да имат някой основни неща от горе изброените но те понякога спасяват човешки живот в това време в което никой не си дава сметка за цената на човешкия живот който е безценен !!! Безаварийно съфорумци без лоши чуства !!!
работата е там че всички се мъчим с трици маймуни да ловим. Аз Съм пример за това... хем искам колата ми да изглежда добре, хем не ми стигат парите за гуми че и трябва да са тек, че трябва и да се потдържа да не споменавам и че месечно харча една камара пари за гориво... като цяло искам да кажа че кеф цена няма но кучето скача според тоягата ;) поздрави на всички и ви пожелавам да имате безброй безаварийни километри и парички за каквито си желаете джанти било то 13-ки или 20-ки
За мен си е красота и стабилност големия цолаж. Разбира се красота може да докараш и в 15ки, но си е въпрос на избор. За разхода не мисля, че е чак такъв проблем. Като цяло който има възможност да си купува гуми и да поддържа кола с голям цолаж да го прави. Който не може.. както колегите са се изразили - всеки скача според тоягата. Аз на 225/40/18 съм доволен