Мнениеот dqdo_pop » Вто 02 сеп 2014 21:56
Браво бе, Сашко ,излъга ме да прочета темата за отзиви от миналата година открай до край.С моята селска кратуна знаете ли до къв извод стигнах???
Една камара писано напразно.
Тая година си бяха същите хора, които са били и предишни години ,а имаше и много нови с които се радвам,че имах възможност да се запозная.
Много труд и много нерви са нужни за организацията на подобен род събития,много и различни хора идват.Ясно е ,че не може да са доволни абсолютно всички.Добрин го беше написал някъде-"толерантност".Съгласен съм че има нужда от контрол,щото в събота цъфнаха някви и почнаха да секат живо дърво на повече години отколкото им беше цялата групичка.Ама се намери кой да иде и да им каже да престанат.Догодина ще знаят и няма да го направят.Не мисля че е нужно Ели да обикаля цяла нощ поляните като една луда(както стана на Крушуна тая година) и да пази ,тва е обща задача на всички ни.Навсякъде по поляната имаше хора които знаят какво не трябва да се прави и отрито биха го рекнали на останалите.
Следващата тема -гайдарите.
Лично на мен ми липсваха.Приятно е да ги слушаш седнал до огъня в компанията на приятели от цялата страна.Като едно семейство сме.Незнам защо ги нямаше тая година-заради мненията на Дидо, Иван и Марто ли? Ми що се съобразявате с 3-ма.
А впрочем земете ги изкарайте от модула че ми писва да се фалят с тва.
Тея конфликти нещо не ме кефят-няма ама никакъв смисъл от тях.
Зарята дойде добре-таман много хора бяха задрямали вече.
Четох някъде че трябвало да има аниматор,DJ и тем подобни идиотии.
Някой от клубните членове ми каза ,че тая година организация нямало.
Ми събора мина добре.Живи ,здрави и презаредени.Аз и препил ,ама моята личност не е важна.
Награждаването-не е лоша идея стига да не стане идея фикс ,кат при моя любим приятел Кокича.При нас имаше едно момче,пожарникарче,с едно поло на въздух,е момчето ме изкефи-всичко си е правило само и работи.Дойде и не парадира с това което е направило, а сподели всичко от до.То както и някои други коли по поляната заслужаваха.
Добре изкараха надявам се всички.
Аз май много се разписах може и някой да ми се обиди ама се тая.
Събора мина добре и догодина пак сме там живот и здраве.
Земете го доведете тия гайдари,принтирайте 4-5 грамоти за тея дет са си направили нещо по колите.
Ако съм изпуснал нещо добавете.
Аааа понеже нямам много мнения у форума и ника ми не говори нищо на повечето хора-Владко съм от Русе...
Малеее докато съм писал Добри е качил тва с боклука.Миналата година останахме последни и помогнахме с изхвърлянето му,тая година се изложихме кат кифладжии всички е такава кочина на никой събор не е била.
БРАВО