Магазини за насипен зелен чай в Ловеч,Плевен,Севлиево

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Магазини за насипен зелен чай в Ловеч,Плевен,Севлиево

Мнениеот eng » Сря 03 сеп 2014 10:45

Колеги търся си насипен зелен чай, рових из нет-а, разбира се най-сериозните магазини са в София,Пловдив а трябва да плащам и доставка и цената се обезмисля.Тъй като имам чат пат ходене до градовете от заглавието на темата бих искал да посетя на място и да си купя въпросния чай.Рових из нет-а но не намерих нищо особено, явно са някакви малки магазинчета и нямат сайт.Ако може и някой телефон още по-добре.
Тук е момента да кажа, че ако има любители на тази напитка може да споделяме мнения.

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Re: Магазини за НАСИПЕН зелен чай в Ловеч,Плевен,Севлиево

Мнениеот nurv » Сря 03 сеп 2014 12:54

В Севлиево такъв магазин няма. Казваш, че не искаш да поръчваш от Интернет, но все пак ако не си го гледал виж тук: http://droga.bg/ Преди да отворят магазин в София си поръчвах от Варна и цената се връзваше доста по-добра от цените на Моменти и подобни магазини в София. Аз лично винаги поръчвам 1-2 вида ароматен Пу-Ер и този: http://droga.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=1_11&products_id=154 От скоро имат нов Пу-еР с Ацерола. Станах му голям фен - пия по литър, литър и половина на ден.

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Сря 03 сеп 2014 13:15

Мерси за линковете, гледам ги продават на кг., надявам се че ще може да се поръча и по 100гр. например.Остава въпроса с доставката и като я платя и нея по-добре да си взема от Кауфланд на Ахмад в едни зелени кутии.Все пак ще им се обадя да ги преслушам.Въпроса беше да е някакъв магазин защото така и така ходя във въпросните градове.

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Сря 03 сеп 2014 13:38

Продават от 50гр нагоре. Съгласен съм, че кефа да идеш на място и да помиришеш стоката, която купуваш е несравним обаче в Севлиево няма как да се случи. Плевен е голям град, надявам се да има такъв магазин. А иначе ако искаш Зелен чай освен ако не си мега ценител и познавач разликата дали ще е от такъв магазин или на Ахмад няма да е голяма. За мен най-голямото преимущество на тези магазини са смесите, които се правят и предлагат под формата на различни аромати.

Stif
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stif » Сря 03 сеп 2014 14:08

Споделете за какво иде реч,защо го пиете този зелен чай? :screwy

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Сря 03 сеп 2014 14:33

За зеления чай може да се сподели много.Приготвя се по-малко по специален начин от обикновен билков чай, най-голямото му свойство е че изхвърля шлаките от организма, поради малките количества кофеин го ползвам като перфектен заместител на кафето.Не трябва да се прекалява обаче с него.от това което съм чел максимума е 5-6 чаши на ден.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”