как да направя прецизна настройка на Lovato EASY FAST-SMART
-
- Автомобил:
- Двигател:
как да направя прецизна настройка на Lovato EASY FAST-SMART
Колеги дайте съвет за настройка на система Lovato EASY FAST - SMART LPG. Разяснете ми софтуера как да направя прецизна настройка? Може ли да се настрои чрез графика или само с мап таблицата? Колата е VW Passat b5 98 г. 1.6 AHL 101 HP. Благодаря предварително!
- mrpetrov
- Автомобил: 1997 Passat B5
- Двигател: 1.6 AHL
Re: как да направя прецизна настройка на Lovato EASY FAST-SM
Същата кола, 1.6 AHL от 97-ма, само че с газов компютър Фобос 1 - настроих така, че на празен ход ламбда сондата да показава едно и също и на газ, и на бензин.
От там нататък - минах през какви ли не конфигурации, и от последното пълнене на бутилката (56 л. газ) съм с графика, която общо взето идеята е да прави навсякъде едно и също:
Целта ми е да оставя бензиновият компютър да си прави корекции. За сега - вървенето е страхотно (спрямо определени предишни конфигурации на таблицата с газовите коефициенти), а за разхода - чакам да свърши газта, че да мога да си направя изводи.
От там нататък - минах през какви ли не конфигурации, и от последното пълнене на бутилката (56 л. газ) съм с графика, която общо взето идеята е да прави навсякъде едно и също:
Целта ми е да оставя бензиновият компютър да си прави корекции. За сега - вървенето е страхотно (спрямо определени предишни конфигурации на таблицата с газовите коефициенти), а за разхода - чакам да свърши газта, че да мога да си направя изводи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: как да направя прецизна настройка на Lovato EASY FAST-SM
Здравей колега! Засече ли разхода на газта с новите настройки?
Върни се в “Автогазови уредби”