Passat B5 и B5.5 - подобрения и обща информация за модела
Re: Passat B5 и B5.5-тунинг,подобрения,ремонти
Теб те е страх да не ти изгние душменето, нас ни е страх да не ни се удави комфорт модула.
Иначе аз от бим.бг си взех мокетни, добри са. Мисля и гумени да си взема от там.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Предната ми кола на задната лява врата от горната страна се беше изметнала и зяпнала в следствие на удар. С две думи се посука и от там при всеки малко по силен дъжд, а ако беше и порой ставаше локва и ако не махна стрелката забрави да изсъхне. Преди това попивах с гъба водата от кечето.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Е ти не си бил за стелки, а за дупка в пода
Тези дето ги показах са на квадратчета и събират доста вода
А гледам на същото място предлагат и гумени стелки-легени за багажника

Тези дето ги показах са на квадратчета и събират доста вода
А гледам на същото място предлагат и гумени стелки-легени за багажника
-
- Автомобил:
- Двигател:
Точно целите са на квадратчета и са супер тези дето ги имам. При следващата прогноза за дъжд слагам тях. 

И аз се чудя дали да са легени или от тези на квадратчетата.
Аз само на шофьорската съм оставил такава оригинална на квадратчета-гумена. С тях купих колата. А отгоре са легените. Понеже шоферският леген съм го лепил Н-пъти вече от износването и за всеки случай оставих и квадратчестата отдолу. Другите легени не се късат, защото имат по малка амортизация.
А за В3 и аз го продадох като аквариум- просто протече здраво. Така ми бяха сменили стъклото тия в автокъщата, че накрая протече много.
Тоя го внимавам- маншони/отвори под акуто и сервото- изхвърлени, уплътнение филтърна касета сменено. Смо го дебна от къде ще почне да ме цака и ..........

А за В3 и аз го продадох като аквариум- просто протече здраво. Така ми бяха сменили стъклото тия в автокъщата, че накрая протече много.
Тоя го внимавам- маншони/отвори под акуто и сервото- изхвърлени, уплътнение филтърна касета сменено. Смо го дебна от къде ще почне да ме цака и ..........
- borislav_mladenov
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2_0 TDI 150
Моята кола преди 5 години пристигна с оригиналните мокетни стелки, но за жалост 3- без тази на шофьора. И здрави и запазени и всичко. Оставих си ги в багажника и си купих от магазините за авточасти и аксесоари едни мокетни с лого на VW. Караха ме няколко години но вече се протриха. И миналата година точно по това време си поръчах гумени на квадратчета, с щипки за захващане, с лек борд отстрани за задържане на вода и кал и пясък и всички гнусотии. 50 лв. ми струваха, но съм много доволен. След всички прочити и реклами в сайта, че няма миризма и т.н. естествено си мирашат на гума, но не е така гадно и натрапчиво. Лятото си карах с оригиналния комплект и сега мисля другия месец пак да си сложа гумените зимни стелки. Тези на които им викат леген ми изглеждат много груби и грамадни. Все пак това не е камион а лек автомобил. Но не съм им привърженик. Иначе най- вероятно вършат добра работа. Приятели които са ловджии или ходят по офф- роуди си ги купуват.
Излишно не споменавам от къде съм си ги купил моите да не се получи някоя реклама или да има недоволни. Но виждам, че в няколко теми на фирмени магазини в раздел ПРОДАВА ги има един и същ вид.
Излишно не споменавам от къде съм си ги купил моите да не се получи някоя реклама или да има недоволни. Но виждам, че в няколко теми на фирмени магазини в раздел ПРОДАВА ги има един и същ вид.
Последна промяна от borislav_mladenov на Пон 08 сеп 2014 13:31, променено общо 1 път.
Оригиналните мокетни се протриват и особено шофьорската.
Аудито на брато е с мокетни сини като салона стелки-със заключване към пода. Обаче естествено шофьорската е подменена с друга -сива без заключване - плъзга се под педалите. Явно се е протрила и са сложили каквато намерят.
Та му казах да слага тавите от багажника, но и той е от клуба по Естетика и щял да ги сложи когато му се напукал маникюра.

Аудито на брато е с мокетни сини като салона стелки-със заключване към пода. Обаче естествено шофьорската е подменена с друга -сива без заключване - плъзга се под педалите. Явно се е протрила и са сложили каквато намерят.
Та му казах да слага тавите от багажника, но и той е от клуба по Естетика и щял да ги сложи когато му се напукал маникюра.

- Комшията
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател:
Колеги за железни джанти 16 тасовете пак 16-ки ли трябва да са или стават 15 цола.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Ако станат пробвай и 15ц гуми
- ti6ogb
- Автомобил: WV Passat Variant TDI 1.9
- Двигател: AVF - 2001
Комшията написа:Колеги за железни джанти 16 тасовете пак 16-ки ли трябва да са или стават 15 цола.
Що за въпрос- естествено че какъвто ти е цолажа на джантите,такъв е и на тасовете .

- Комшията
- Двигател:
ti6ogb написа:Комшията написа:Колеги за железни джанти 16 тасовете пак 16-ки ли трябва да са или стават 15 цола.
Що за въпрос- естествено че какъвто ти е цолажа на джантите,такъв е и на тасовете .
Има много 15-ки но не и 16ц.
- Комшията
- Двигател:
110afn написа:Ако станат пробвай и 15ц гуми
Не ползвам 15ц.

- AuDi_RuLzz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: