Джапка Пасат 98-а
Джапка Пасат 98-а
Наскоро при опит да си отворя джапката, ключалката ми остана в ръката. Направо се шашнах от случилото се. В последствие ми казаха, че на тези пасати това им било проблем и доста хора се оплакват. Да но в моргата нямаха същото черно като на моя и бяха доста по избелели. А някак си не ми се дават 250лв за чисто нова. Въпроса ми има ли някакъв начин да си оправя моята или единствено смяна му е майката. Благодаря ви предварително!
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Колега, как си с руския ? Ето ти случай ТОЧНО като твоя :
http://passat-b5.ru/phpBB2/viewtopic.php?t=18850&highlight=%EA%F0%FB%F8%EA%E0
В дъното на страницата има още такива подобни случаи и теми. /в случая няма, ама ако не те устройва това, което има, ще потърсим още/
Ако имаш проблеми с руския, казвай да помагаме.
Успех !
http://passat-b5.ru/phpBB2/viewtopic.php?t=18850&highlight=%EA%F0%FB%F8%EA%E0
В дъното на страницата има още такива подобни случаи и теми. /в случая няма, ама ако не те устройва това, което има, ще потърсим още/
Ако имаш проблеми с руския, казвай да помагаме.
Успех !
- gr_kanev
- Доктора
Колега, след като го учиш - тъкмо повод да си го усъвършенстваш. А и никой не те кара да пишеш, че и да говориш - просто се абстрахираш от страха си, отваряш смело линка, гледаш, и действаш /има доста снимки/. Предполагам не си направил това усилие да цъкнеш върху линка и да видиш какво ще се появи ?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Е ти поне има какво да се опиташ да поправиш а аз моята си я взех с липсваща дръжка
Не че не се отваря и така с ловко подпъхване на пръста но все пак е неприятно. Е, ако някога ми изпадне някоя почти подарък може и да се пробвам да си я направя,но 100лв в моргата....не мерси колата си върви и без нея 

- gr_kanev
- Доктора
Ако трябва да сме точни, на руски го казват бардачок. Ама не знам дали идва от това, че вътре е малък бардак
Пак добре че никой още не го е нарекъл чéкмедже /защото и такъв термин съм срещал/. И тъй като отидохме OFF, да кажа че на турски bardak май означава вид чаша. С което пак наближаваме темата, защото като се отвори капака, има вдлъбнато място /поставка/ за 2 чаши ...