Имаме два броя Desire500, телефончетата са супер. Камерата е супер и за снимки и за видео, светкавицата си върши работата. Всички функции са на ниво, GPS-а е супер. Минусите, които бих отбелязал са както колегите в предните постове казаха: леко слабата батерия и губенето на обхват (рядко се губи напълно освен ако не капне капка дъжд и един мобилен оператор не си спре мрежата). Предполагам моделите за които е създадена темата ще са излекувани от тези болежки
Аз съм с Самсунг С2 от 2 години.Нямам никакви оплаквания.От 2 месеца съм с 2ри служебен Desire 500.Харесва ми.Батерията кара цял ден при як тормоз.Позвам мобилен нет цял ден.Недостатък е малката оперативна и собственна памет.Задължително трябва дапълнителна външна.Снимките стават.Слушалките са гадни но се взимат други.Сензора за близост не бачка както трябва и си включваш разни неща с ухо докато говориш.Това е и при всички колеги от фирмата.Ако си намриш С2 нова ще си по доволен.
Днес ще видя един 500,Леново-то също ми харесва,ама няма да стигнат пари,че трябва и дърва за зимата да се купуват Иначе си намерих в шкафа един алкател от 2005-та и в момента си въртя с него.
аз съм с htc-310.супер доволен особенно от гпс-а! верно че няма светкавица на камерата, но през деня снимките са супер!съобразно цена качество го препоръчам!