niks76 написа:греди4ките и картера пасват;но маслената помпа е друга за легналия картер
Има един бус дизел 1.6 даден за скрап и от него мисля да сваля нещата.Я направи един списък с основните неща.
Следя този раздел отдавна и ми е много интересно защо хората не се разбират с въздухарката?Самия аз имам мотоциклет въздухарка,боксерBuGmaN написа:
Това, че сте разочаровани от Боксера повярвайте не е по негова вина, а по вина на хората, които са поддържали двигателя без нужните знания и опит и вместо да го поправят са му скъсявали живота няколкократно без да се досещат за 10-ките разлики и специфики различни от стандартните двигатели.
Това, че сте се ориентирали към други двигатели може би е във ваш интерес, защото много малко са хората, които се разбират с "въздухара", дори се сещам за какво става въпрос, след като приятел, който 20г. се занимава с ремонт на Костенурки професионално в момента монтира водна 2-ка на Кафера си...![]()
asentm написа:... барове между долния преден порсион и купето, скоба на ск. кутия, която предотвратява усукването и бар , който играе роля на торсионна щанга за задните колела
Върни се в “Air Cooled & Boxer”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта