Избор за първи автомобил
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор за първи автомобил
Възможно е да е объркал или кубатурата или конските сили, това не означава, че колата не става. Докато не се иде на място, не може да кажем нищо. Колата си е доста добре за парите си. Няма гнилоч, поне от снимките, или климатроник, няма проблемните ел джамове на ваг групата, и също така има газова. Колегата ако я свали на 1500 лева, спокойно може с останалите 1000 лева, да си я вкара в пътя. По-добро предложение, ако можете да му предложите, ще бъде доволен колегата. 

- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Аз му предложих на лични това : http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11410460902575862&slink=7hrlud
Смятам, че за годините си е нормално да има някоя външна забележка, с което дори аз бих се примирил, за мен плюса на тая кола е, че са сменени ремъци и ролки, има газ и е в бюджета на колегата.На място поне едни 200 кинта може да и смъкне според мен.
Смятам, че за годините си е нормално да има някоя външна забележка, с което дори аз бих се примирил, за мен плюса на тая кола е, че са сменени ремъци и ролки, има газ и е в бюджета на колегата.На място поне едни 200 кинта може да и смъкне според мен.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Колега разгледай разделите "Продава" на различните авомобилни форуми, има добри предложения на регистрирани и обслужени автомобили, до и около твоя бюджет които се продават от хора като нас, а не от разни търгаши и джамбази!
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
muns61 написа:anonym0us написа: Колегата нека погледне тази обява, не е моя, но си струва за парите! С обслужването ще стъпи 2500 лева, затова му казах, да намери още 1000 лева - http://www.cars.bg/c859504
Къв е тоя 1.6 90 коня?
Е колега не четеш ли, то си го пише - "UNIKAT" ....
Върви с два оригиналДЪ диска на Глория като подарък.
- samisam
- Автомобил: VW Golf4 1.6SR Y2000
- Двигател: AKL
Никой не е предложил на човека, братовчеда на VW-Skoda
Sent from my K00Z using Tapatalk
Sent from my K00Z using Tapatalk
Aбе кво и да му предлагаме,добре е човека да си купи кола според критерия колко е запазена,а не да робува на марка.
Вчера гледах една Ланчия Ипсилон,която вече четвърта година я кара моя позната.Въртя хидравликата с малкия си пръст.За да чуеш мотора - трябва да допреш ухо до капака или да ползваш стетоскоп.Няма да ви казвам колко разход дава тая бензинова количка (1200 кубика),щото няма да повярвате и ще почнат спорове.За четири години единственното което е сменено по нея е един шарнир.Кара се всеки божи ден,и то не по най добрите пътища.
Останах възхитен и от разхода на едно малко Рено Клио 1.5 dci - 3.5/100 километра .Вярно че около 1/5 от трасето беше спускане,но все пак.
Вчера гледах една Ланчия Ипсилон,която вече четвърта година я кара моя позната.Въртя хидравликата с малкия си пръст.За да чуеш мотора - трябва да допреш ухо до капака или да ползваш стетоскоп.Няма да ви казвам колко разход дава тая бензинова количка (1200 кубика),щото няма да повярвате и ще почнат спорове.За четири години единственното което е сменено по нея е един шарнир.Кара се всеки божи ден,и то не по най добрите пътища.
Останах възхитен и от разхода на едно малко Рено Клио 1.5 dci - 3.5/100 километра .Вярно че около 1/5 от трасето беше спускане,но все пак.
- jabre
- Автомобил: vw passat 35i vw golf mk1 1979
- Двигател: AAZ 1992
имам оферта за лада ока, ама първи път съм чул за тази модел...... някои има ли изкуство с нея?
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
По-добре се направи,че не си чул тая оферта. 

- simeon40
- Автомобил:
- Двигател:
anonym0us написа:Възможно е да е объркал или кубатурата или конските сили, това не означава, че колата не става. Докато не се иде на място, не може да кажем нищо. Колата си е доста добре за парите си. Няма гнилоч, поне от снимките, или климатроник, няма проблемните ел джамове на ваг групата, и също така има газова. Колегата ако я свали на 1500 лева, спокойно може с останалите 1000 лева, да си я вкара в пътя. По-добро предложение, ако можете да му предложите, ще бъде доволен колегата.
Климатроника е насаждан допълнително, най-вероятно е от непроблемните DIAVIA според теб щом ел. стъклата проблемни

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
И като е насаждан допълнително какво? Ако си работи и няма проблеми, не виждам причина да се притеснява.
Ем да, имал съм кола без хидравлика, и не ми е правило проблем, да не мога да я шофирам. Не казвам, че с хидравлика, няма значение. Но колкото по-опростена една кола, толкова по-малко грижи създава на стари години.
Ние искаме, да е евтина, да не харчи, да има всички екстри, и парафина да седи по-нея.
Ами в магазина има само.
Ем да, имал съм кола без хидравлика, и не ми е правило проблем, да не мога да я шофирам. Не казвам, че с хидравлика, няма значение. Но колкото по-опростена една кола, толкова по-малко грижи създава на стари години.
Ние искаме, да е евтина, да не харчи, да има всички екстри, и парафина да седи по-нея.
Ами в магазина има само.
И аз съм карал кола без хидравлика,която кажи речи по леко завиваше от сегашната ми която е с хидравлика..И която почва да бучи вече.Така че наистина колко по просто устроена е една кола,не говоря за руските,толкова по безпроблемна е,евтина за поддръжка и по малко грижи създава.Важното е да ви върши работа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
сеат ароса

- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
А бе колега Pavlitaz, какво стана, намери ли си кола? 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”