ivo andonov написа:Здравейте ! Имам един няколко въпроса. Имам пассат 1.9тди 115к.с искам да го направя 170,180к.с как мога да го направя толкова ?![]()
![]()
![]()
![]()
Искан чип също ако му сменя турбото ?? И ако му сложа генерация с прави траби ? Как ще е ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Благовест написа:Има смисъл чип тунинг до някъде.Другото е наливане на грешни пари в стар кош!
brum написа:Чип тунинг и нищо повече. Щото после нещата почват едно по едно и нямат край. Ей така вкарах в един B5 110кс пари колкото за още 2 такива. Ама бас ловя, че никой няма да се вслуша в т'ва и ще реши да мине по същият път.
Благовест написа:Препоръчвам да си кара колата,както казах най-много чип.
В разделите за тЮнинг има случеи на похарчени пари,които биха били достатъчни за закупуването на морално по-нов автомобил!
Всеки решава как да оползотвори средствата си,ще пожелая успех на колегата с каквото и да се захване!
srmsvetli написа:Имам въпрос към хората с бегачки над 180-те коня колко дизел им гори колата ама реално,просто ми е интересно не се заяждамЗимата карах едно А6 2,5 тди 186-коня автомат и много бих се радвал да имам и на моят пасат същата мощност защото просто е като наркотик ама разхода на това А6 никак не беше хубав,но е автомат и не зная колко би харчил с ръчни скорости и затова ми е въпроса за разхода.За информация градско трудно слиза под 12 а извън от 8 на горе.
Правено Г4 с базовка 110hp и вдигнато до 170hp ми гори градско 6.5, извънградско 4.1
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта