Съвет за Нокия

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Re: Съвет за Нокия

Мнениеот Mario951 » Нед 14 сеп 2014 19:41

Изображение

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=67&t=422065

Аз съм с лумия 520, за парите си е повече от перфектен особено с Windows Phone 8.1 вече. Има 2 навигации, 1та просто ти начертава пътя без гласово насочване, другата която си е асал за кола си е лицензирана само за България като евентуално можеш да си платиш и да получиш международен лиценз (не знам колко пари), теглиш си и Spotify за музика и си пушка, само Вайбър не ползвам и не мога да ти кажа той как се държи

Потребителски аватар
hristodj
Автомобил: golf 3 kombi
Двигател: AHU 97
Контакти:

Мнениеот hristodj » Нед 14 сеп 2014 20:09

Колега ползвам лумия 900.Единственото нещо което ме пълни от сърце е точно навигацията.Карти за където искам се теглят безплатно през менюто на самата навигация.През домашната ми мрежа.Нарочно карам по грешен път от маршрута и преизчислява уникално бързо.Минус при мен е че е с уин 7 и няма на български.За навигацията не е необходим нет.Не говоря много по него понеже служебния ми е постоянно в устата.Батерията кара 3 дни.Но когато малкия е на компа и го ползвам за нет си харчи батерия.Екрана е много чувствителен.Даже прекалено.Изтървал съм го доста не е имало проблем.Единствено когато го зареждам има проблем с екрана.Нещо се побърква.Но не винаги.
Навигацията дърпа здраво батерия.До Гърция и обратно повече от половината батерия.Като се ползва само в гръцко на практика.Говори си на всякъде.Не знам защо при колегите в чужбина не говори.
Ако с нещо още мога да съм полезен питай .

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Нед 14 сеп 2014 22:24

А бре момци, за да не пускам нова тема пак за Нокия питането ми беше свързано с това, че се загуби онлайн радиото, покупката на нов телефон я отложих малко във времето, та сега проблема е как да слушам радио онлайн, че услугата която я имаше преди сега не се поддържа.За Нокия 500 става въпрос със Симбиан Белле.

Потребителски аватар
lokva
Автомобил: Passat 3c
Двигател: CBAB 2008

Мнениеот lokva » Вто 23 сеп 2014 21:51

Аз ползвам лумия 625 и вибера ми прави постоянно проблеми. в момент които се заключи телефона при повикване и получаване на ново съобщение не реагира до момента в които не го стартирам отново. а на абоната отсреща дава свободно а за мен изписва онлаин преди 1 2 минути. някои сблъсквал ли се е с подобен проблем?

Потребителски аватар
Кайзен
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Кайзен » Сря 24 сеп 2014 7:27

Защо се занимавате с тоя бъгав Viber?
Все повече хора използват WhatsApp.

Онлайн радиото може да се е загубило, поради фалит на излъчващия. Пробвал ли си на друго устройство да слушаш желаното радио?

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Сря 24 сеп 2014 7:52

Под друго устройство имаш предвид да слушам от друг телефон Нокия ли?Аз не хващам нито едно радио - няма логика да са фалирали а и тия които слушам да кажем бибиси го слушам през комп-а без проблем, тъпото е че през телефона като ида на опцията "Internet radio" от менюто и до там, пише ми че сървиса не е авайлабъл.
Това приложение, което си споменал вместо вайбър дали става за моя модел 500, и може ли да избира телефони на които е инсталиран вайбър а не същия ап?

Потребителски аватар
Кайзен
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Кайзен » Сря 24 сеп 2014 9:51

С WhatsApp не се избира нищо. Не може да се избират и клиенти с Viber. Това приложение е като SMS/MMS - за текстови съобщения и споделяне на файлове. Има го за твоя телефон - http://www.whatsapp.com/nokia/

Minimum requirements:

Unlimited internet data plan!
Nokia S60 3rd edition, 5th edition, Symbian^3, Symbian Anna, or Symbian Belle Operating System

Supported device list:

Symbian: X7 · E6 · N8 · C6 · C7 · E7 · 500 · 600 · 603 · 700 · 701 · 808

...

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Сря 24 сеп 2014 9:57

Мерси, няма да ми свърши работа обаче, мислех че е нещо като вайбър, тъй като за моя телефон мога да ползвам вайбър само за смс-и.А аз искам да провеждам и разговори.

Потребителски аватар
Кайзен
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Кайзен » Сря 24 сеп 2014 10:22

Ползвай Skype тогава.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”