Протест пред Либийското посолство
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sjs
MITKO_DVD ... да може да не сме влязли в кадър ... но пак си мисля че бяха най-много от АУДИ ... но както казах това не е от значение, важното е че ни видяха, чуха и сега остава политиците ни да направят нещо по въпроса. От нас само подрепа.... за жалост повече не можем да направим 

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ahf
wili98 .. и аз съм на това мнение ... само не ми хареса че ни забиха по малките улички и ни държаха далеч от посолството, но така са решили .. така са го направили.. поне ни бяха организирали маршрут и бяха спрели движението за да не се разделя колоната, което е доста похвално .. Евала и на бате Бойко
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: сф

Колкото до
мисля,че в никакъв случай не сме били малко,а напротив-показахме сериозно присъствие!longora написа: ... но бяхме малко VWта ..
Да не забравяме,че имаше наши хора с други марки-алфи,мерцедеси..

- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
wili98 написа:дори и аз преглътнах "омразата" към аудитата...
в последно време ги блъскам здраво..
Няма нужда от "омраза", все пак колите (обединяващият елемент) са от един производител.... И тук съм чел неща против Ауди, и в АКБ съм чел против VW... всеки си харесва собственото возило, но пък чак омраза...
Всъщност в събитието вчера имаше и друг един елемент, оправдахме напълно това, което е написано на Народното събрание - Съединението прави силата !!!
Благодаря на всички представители на VW Club България, че се включиха в нашата инициатива (по-точно в инициативата на Ауди Клуб България), без Вас, както и без който и да било друг клуб нещата нямаше да се получат така добре !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”