Голф МК2 кънтрак...
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Re: Голф МК2 кънтрак...
Тоя Кънтрак си го обичам, жалко че кума реши да се разделя с него... Честито на Павко за новата придобивка и ще следя отблизо прогреса по колата... 

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
За мен това е зеленият цвят:
- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
На мен цвета ми харесва. Има и още едно зелено, което ме радва.
Иначе съм сигурна, че колата ще изглежда един път предвид другите коли на колегата

Иначе съм сигурна, че колата ще изглежда един път предвид другите коли на колегата

- pavko
- Автомобил:
- Двигател:
Тия дни нещо ме завъртяха задачите и не съм влизал, поразпалили са се страсти. Разбира се не очаквам на всички да им допада избора ми. Все пак идеята тук е да се споделят мнения позитивни и негативни. Първо искам да благодаря на колегата, който пипна колата на фотошоп...

Мога да кажа, че стои точно както очаквам. В комбинация с черните лайстни, брони и булбари, изглежда точно както си го представям. Честно казано пробвах Dunkelgrun и Montanagrun двата оригинални варианта за кънтри както мат, така и база с лак, нооо се оказа скука.
Тази седмица нямах много време за колата, въпреки че утре ще взема салона изпран, след което ще се наложи двете външни бузи на предните седалки да се претапицират.
Благодаря ви колеги и за идеите за зеленко, никак не са лоши, надявам се скоро да постна снимки с новата боя на голфчето...

Мога да кажа, че стои точно както очаквам. В комбинация с черните лайстни, брони и булбари, изглежда точно както си го представям. Честно казано пробвах Dunkelgrun и Montanagrun двата оригинални варианта за кънтри както мат, така и база с лак, нооо се оказа скука.
Тази седмица нямах много време за колата, въпреки че утре ще взема салона изпран, след което ще се наложи двете външни бузи на предните седалки да се претапицират.
Благодаря ви колеги и за идеите за зеленко, никак не са лоши, надявам се скоро да постна снимки с новата боя на голфчето...
- bagera
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чудно ми е как ще изглежда ако черните детайли са пиано лак
тема за размисъл 

- pavko
- Автомобил:
- Двигател:
Багерче, ще стане съвсем паркетаджия, ще ми се наложи да го вкарам в някоя трънка и ще му треперя. Ще си остане черно структурно покритие, днес вече взех 1 литър боя за начало да видим ще ми стигнат ли 2 

- bagera
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Трябва да стигне, по принцип има един препарат за освежаване на пластмаса, но ако има нараняване на няма да помогне
много ще си ми интересен във високо возило
имам една идейка но на лс
много ще си ми интересен във високо возило

- pavko
- Автомобил:
- Двигател:
Първите снимки, дори не съм го виждал още на живо, че съм малко командировка, нямам търпение...

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Екстра си е зеленото.
На някои може и да не харесва, но е нещо различно 

-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1Y 1994
Страшен цвят

здр маниаци
и аз имах кънтри но го продадох за което много съжалявам но сега съм с голф 2 синхро
купето ми е малко грозно но затова пък мотора е с оригиналния съединител все още и бях решил да си правя един голф с КР 139 коня да е с двойно предаване но се оказа че тунела за кардана е по плитък и дъното на багажника и сега си имам резервни кутия раздатка кардан муфа и диф само че без полуоски и мисля да ги продам
и още нещо някой може ли да ми каже как мога да си направя синхрото да работи и назад
благодаря за вниманието...........еееееееееееееее щях да ви кача някоя снимка имам на кънтрито но са големи мб съжалявам
и аз имах кънтри но го продадох за което много съжалявам но сега съм с голф 2 синхро
купето ми е малко грозно но затова пък мотора е с оригиналния съединител все още и бях решил да си правя един голф с КР 139 коня да е с двойно предаване но се оказа че тунела за кардана е по плитък и дъното на багажника и сега си имам резервни кутия раздатка кардан муфа и диф само че без полуоски и мисля да ги продам
и още нещо някой може ли да ми каже как мога да си направя синхрото да работи и назад
благодаря за вниманието...........еееееееееееееее щях да ви кача някоя снимка имам на кънтрито но са големи мб съжалявам
Последна промяна от Vlad777 на Пет 17 окт 2014 10:38, променено общо 1 път.
Причина: мнението няма общо с темата. прочети правилата!
Причина: мнението няма общо с темата. прочети правилата!
- pavko
- Автомобил:
- Двигател:
Има още доста работа по колата, но върви бавничко защото нямам достатъчно време, започва да продобива вид

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Екстра е.Преди няколко дни го видях в движение,но беше без брони.Сега изглежда много добре