oettinger112 написа:Аз съм старият собственик на ГТИ-то,добра колица е,има малки работи по нея,ма за кола на 17 години е екстра,много безавариини Тони.А Колибрито как върви
Направил си бартер за калибра ли.
за мен са лекомислени.Много безаварийни ти пожелавам и не забравяй,че VW e по-добре от Орел,освен ако не си фен ръждата
_DIESEL_POWER_ написа:Сега прочетох темата и се радвам, че има хора които са карали vw и още имат мерак за опел,защото аз съм един от тях.Карал сам опел доста време,сега имам Голф 3 преди него имах Ауди 80,а преди това голф 2.Имам служебен пасат 2-ка и Поло 2-ка.Карах вектра 1 година и сега карам от време на време Астра.След краткия ми допир и до двете марки сега искам да имам опел.Обичам си макрата vw и съм фен,но мисля,че опела е не по лоша кола и се надявам да не решите,че сам предател или нещо такова след това мое изказване.И също прекарвам доста свободно време във форума не заради марката,а за това, че тук всички са добронамерени,приятелски настроени и ослужливи.Надявам се да не възникне глупав спор след това,но такива изказвания от рода наза мен са лекомислени.Много безаварийни ти пожелавам и не забравяй,че VW e по-добре от Орел,освен ако не си фен ръждата
FreeSoul ако искаш ще снимам 3-ката ми отдолу праговете да видим кой е фен на ръждата.Двойката ми също беше изгнила при кашачката за резервоара, целия калник,че чак вътре пръскаше вода.Да не говорим да двигателите,може да питаме всеки най-обикновен монтьор колко vw-та влизат за ремонт по мотора и колко опели,тъй че нека всеки прецени за себе си какво иска да кара. Да не казвам,че е глупаво да ставаш фен на нещо и да отричаш всички други подобни.Явно е,че за всеки неговото си е най-хубаво,но не тряа се говори за чуждото с неуважение.И аз не харесвах опелите,но си промених мнението,защото човек се учи докато е жив,ако иска да се научи!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта