Купих си телевизорче - LG 47LB730V и чуденките започнаха да валят. Не мога да се оправя с функциите му. И по-скоро с Live TV. Има ли начин за бързо разлистване на каналите? В момента начина, който съм намерил е от Live Menu-то - > Канали и със скрола на Magic Remote-a, но все пак ми е бавно ... Имам над 250 канала и е трудно ако не знаеш кой канал къде е.
Другия ми въпрос е на мултиезичните канали как мога да сменя аудио потока? На каналите със субтитри на няколко езика намерих откъде се сменят, но за аудиото - не. Преди като бях с декодера на самото дистанционно имаше такива опции, но сега съм с карта и се ползва тунера на телевизора.
И им се чудя .. как може преди като взимахме най-обикновен CRT телевизор да има книжка с 200 страници описание на функциите, а на тия ТВ-та само книжка с инструкции как се чисти, да не се полива с вода и други такива

Гледах доста клипчета в интернет .. навсякъде казват, че новия webOS е направен да е адски бърз и интуитивен .. и седя и се мая ... едно и също нещо ли ползваме