Ако мустангите ги бяха забухали с Ме-262.

don hose написа:Наи бърз е Як-3 не си кривете душата в руските машини е истината.
DrugiaBliznak написа:chefito написа:don hose написа:P-51Мустанг Як-3 това са самолети за мъже с бутални двигатели.
Другото е ала бала тегли му един ред с картечницатаи си готов
тоя самолет го няма на картата бе.....сигурно още хитлер се е гаврил с него....да не говорим за японците
дали...след появяването на P-51 се е знаело вече изхода на войната...P-51 свалят Bf-109 Месершмитите като мухи...Германия и съюзниците й търпят големи поражения от Мустанговете...те са били най-бързите от 4-те основни изтребителя във войната - Mustang,Spitfire,Messerschmitt и японския Zero...а иначе от тях най-много ми харесва Spitfire-a...![]()
Ето и за Българските Въздушни Битки :
http://aviation.zonebg.com/istoria.php - ДОСТА Е ИНТЕРЕСНО !
don hose написа:Наи бърз е Як-3 не си кривете душата в руските машини е истината.
Rabbit_TDI написа:Такива случки май не е имало от времето на Корейската и Виетнамската война когато ракетите са били "бебета".Сега по-голяма заплаха е наземното ПВО което е навсякаде и радарите.
kris11 написа:Rabbit_TDI написа:Такива случки май не е имало от времето на Корейската и Виетнамската война когато ракетите са били "бебета".Сега по-голяма заплаха е наземното ПВО което е навсякаде и радарите.
Бебета бебета , ама "Десна" и "Двина" накараха американците да направят "Шрайк" , но и от него се намери спасение , чрез забиване на лъча в земята и със "СРЦ" то , което е отделено от ЗРК то. Към средата на 70 те год. вече остаряха много 2 та комплекса.
Първото бойно и успешно използване на "Десна" та е още през 1959или 60г не помня точно в Китай. Доскоро не беше офисиално обявено. Съборен e U2 излетял от о-в Тайван с пилот тайванец на разузнавателна мисия в Китай. Около 2 год. по-късно пак с U2 е съборена и съпругата му - също пилот. това го изрових от руски сайт.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта