Внимавайте като паркирате на паркинга на Billa !!!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Съб 13 яну 2007 22:22

ехх, нашата фирма вече изгоря един път с техника за над 10К лева, единствения начин да се влезе в сградата беше буквално през пазача, но той естествено нищо не е видял и чул.
На обекта който сме в момента обаче нищо не изчезва :), има колеги от други фирми със седмици не си събират инструмента, обекта е на един виден люлински "бизнесмен" и при първия случай на кражба строил заподозрените (естествено от малцинствата) и бой и бой и бой, няма лабаво и сега е спокойно на обекта :)

май само страха помага да се спрат кражбите, май трябват едни закони като по крумово време

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Съб 13 яну 2007 22:30

Ventoman написа:...P.S. Много сложно ли обяснявам ?

:bowdown :bowdown :bowdown Браво колега! Много увлекателно си го разказал!

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Нед 14 яну 2007 0:21

Не ни е за машината , ама може ли само тея двамата да имат ключ от там , и го твърдят това , лично те са ни отваряли да оставяме машините и изведнъж да и порасте крака . А и как ще ни обяснят това , че кофата от каратавана , вече се намира в асансьорното . Отварят каратавана и там няма нищо а лично сасед "2" ни отключи да я оставим . Оправдаваме ги сама с мисалта , че може някога да са дали ключа на някого за нещо и си е изкарал дубликат . Иначе от вън през покрива не може да се влезе , не са някой колеги .

Потребителски аватар
gstoyanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gstoyanov » Нед 14 яну 2007 11:17

Ventoman написа:... се мятам на едно такси на мелницата при сточна гара . Минаваме 3 колометра , стигаме до светофара на герена и му викам , ето тука спри , спира оня и му викам , колко . Пича 12'90лв...

:) Ефтинийка, виж това (за малко над километър и половина):

Изображение

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Нед 14 яну 2007 11:20

Тоя направо го убивам , без да мисля !

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Нед 14 яну 2007 11:26

gstoyanov написа:
Ventoman написа:... се мятам на едно такси на мелницата при сточна гара . Минаваме 3 колометра , стигаме до светофара на герена и му викам , ето тука спри , спира оня и му викам , колко . Пича 12'90лв...

:horror: :horror: :stll think:

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Нед 14 яну 2007 12:46

Не знам тая с клинчето как точно изглежда, но на кръстовището на новия булевард за Обеля и Сливница(бул. Европа уж) пред Технонезнамквобешеточно почти всяка вечер една руса кака обикаля колите и иска пари за маршрутка, че са я ограбили. Първият път се хванах, но за щастие нямах дори един лев щото си бях забравил портфейла и само и предложих да я метна до някъде, ама тя отказа, викам си странна работа. Втория път като ми поиска ми стана ясно. Вече и казвам: "Всяка вечер ми искаш аре бегай от тука" и тя вика добре и отива на другата кола. :twisted: Боклуци!

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Нед 14 яну 2007 13:13

gstoyanov написа:...

Такситата обикновенно имат едни квадратни бели ценоразписи разлепени почти навсякаде по прозорците. Погледнете ги преди да се качите!

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 14 яну 2007 13:16

Ventoman написа:Тоя направо го убивам , без да мисля !

КОлко агресия има по пътищата лелеееее,май пак ше мина на градския yoda :072:

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Нед 14 яну 2007 20:27

Не , просто не съм съгласен едни от квартал Сердика , до същото място да ме возят за 5лв , при положение че плащам и 0.50лв. за повикаване , а други 1/3 разтояние за 12.90лв. Докато не си докарам колата от ремонт , ще ги тъся тези и ще ги карам да ме возят до "Х" място , кадето ще ме чакат поне още петима да му се оттепем .

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Пон 15 яну 2007 9:34

gstoyanov написа:

Изображение

я да му звъним на тоя кирил илиев, докато не си смени телефона mhihi

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пон 15 яну 2007 9:39

А ти прочете ли му тарифата преди да се качиш. Щото са плъзнали едни таксита, имитация на ОК, които возят на бая високи тарифи, обаче съвсем надлежно са си ги написали по стикерите.

Потребителски аватар
Ото Кац
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ото Кац » Пон 15 яну 2007 11:38

Стиви Джи написа:А ти прочете ли му тарифата преди да се качиш. Щото са плъзнали едни таксита, имитация на ОК, които возят на бая високи тарифи, обаче съвсем надлежно са си ги написали по стикерите.

така става, като не се внимава... както навремето имаше и ментета 12-80, които били хиляда двеста и осемдесе..... :evil: :evil:

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Пон 15 яну 2007 14:59

Ивчо написа:
gstoyanov написа:...

Такситата обикновенно имат едни квадратни бели ценоразписи разлепени почти навсякаде по прозорците. Погледнете ги преди да се качите!

Съгласен съм! Човека ако иска може да те вози за 5000 лв на километър. Ако това го пише отвънка никой не може да му каже копче. Има разни таксита Кентавър и тн дето се знае че са много скъпи. Те точно на това разчитат, че ти няма да погледнеш тарифата. Ако обаче те лъже в километрите тогава е за бой. Затова само с известните таксиметраджийски фирми пътувайте. Но трябва да се внимава с тея. Голяма са мафия. И като се возиш при бакшиш, винаги гледай как върви сметката.

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Пон 15 яну 2007 18:32

Както билета в всеки един трамвай е на една цена , така трябва и всички таксита да са с еднакви цени . Не става да имам 3лв. в джоба и да знам че до нас ще ме закарат за 2.50лв. да се метна на таксито и пред нас да ми каже 20лв. Нали жего размажа от бой тоя , на каъв ще се мисли . Да не ме е возилс със самолет или със златна лимузина , за такива само смърт . Така ще намалее злото . Ама на тея и колегите им от другите фирми са си за е****ане !

Върни се в “Пътеводител”