Червената шапчица - Golf mk2 1.6 EZ - 1.8 PB
- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Re: Червената шапчица - Golf mk2 1.6 EZ - 1.8 PB
Предполагам че подходящите гуми ще се разбере какви са след като се сложат койлове,за да се разбере къде опира.Тогава вече ще мисля какви гуми да слагам.Но идеята ми е задницата да я направя малко по широка и да я сваля на долу да е равна от всякъде и от пред и отзад.Но държа най - вече задницата да и е по широка. 

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Споко бре,ще ги вкараш без проблем,само подгъваш ръбчетата отзад и едни койлове и си ти 

- GTI1.8
На там отиват нещата братле. 

- GTI1.8
Леле ужас нямам никакво време да се кача да си покарам колата,камо ли да я снимам с новите джанти ще падне снега няма да мога да я снимам.
Помежду другото след дълго търсене си поръчах тесни брони с червен кант + черни кори за задните колонки в багажника от GTI + корите които държат кората в багажника.Надявам се да мога и тях да снимам тези дни...
Но всичко добре докато не пристигна всичко и се оказа,че на броните канта НЕ е оригинален а правен с червена лентичка.Разбира се веднага се обадих на жената която ми изпрати броните че искам да ги върна и да си получа парите.В след дълго уговаряне се разбрахме да върна броните а за тези пари да си избера нещо друго от колата.Както и да е,корите ги монтирах и благодаря на Александър Български че ми ги изпрати.
Но всичко друго на страна за момент,имам друг въпрос който искам да обсъдя с Вас,като хора които 100% някой от Вас е правил тази интервенция като мен да сменява двигател да променя инсталации и т.н.Интересуваме какво е нужно за да подкарам борд.компютър като изключим таблото и лостчетата с МФА.
Ако може някой да ми каже и ако ги търся от кола която все още не са свалени къде да ги търся.Благодаря предварително и поздрави на всички.
Помежду другото след дълго търсене си поръчах тесни брони с червен кант + черни кори за задните колонки в багажника от GTI + корите които държат кората в багажника.Надявам се да мога и тях да снимам тези дни...

Но всичко добре докато не пристигна всичко и се оказа,че на броните канта НЕ е оригинален а правен с червена лентичка.Разбира се веднага се обадих на жената която ми изпрати броните че искам да ги върна и да си получа парите.В след дълго уговаряне се разбрахме да върна броните а за тези пари да си избера нещо друго от колата.Както и да е,корите ги монтирах и благодаря на Александър Български че ми ги изпрати.
Но всичко друго на страна за момент,имам друг въпрос който искам да обсъдя с Вас,като хора които 100% някой от Вас е правил тази интервенция като мен да сменява двигател да променя инсталации и т.н.Интересуваме какво е нужно за да подкарам борд.компютър като изключим таблото и лостчетата с МФА.
Ако може някой да ми каже и ако ги търся от кола която все още не са свалени къде да ги търся.Благодаря предварително и поздрави на всички.

- golf2gti16v
- Автомобил: Jetta MK1
- Двигател:
Ами, радвъм се, че съм бил полезен, ще чакам снимки на джетата да видим, как става или ти на голфа ги сложи? 

- GTI1.8
Е на голфа ги сложих,джетата отдавна я няма! 

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
GTI1.8 написа:
1.Датчик температура масло
2.Датчик външна температура
3. vehicle speed sensor
Как да ти кажа къде да ги търсиш,като според теб не разбирам нищо от коли.
Поздрави
- GTI1.8
Благодаря,че изброи какво е нужно но никой не те кара точно теб,да казваш.Така че заядливите ти постове нямам намерение да се занимавам с тях. 

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
GTI1.8 написа:Благодаря,че изброи какво е нужно но никой не те кара точно теб,да казваш.Така че заядливите ти постове нямам намерение да се занимавам с тях.

- GTI1.8
Доредих се да направя някоя друга снимка на новите неща по колата и джантите.
Както по горе казах сдобих се с черни тапицирани кори за багажника които държат голямата кора както и черни кори на задните колонки от GTI.Също споменах,че съм взел и брони с червен кант които се оказаха ментета след като пристигнаха при мен,но въпреки всичко са направени качествено и доста здраво се държат и така или иначе съм ги платил реших да ги сложа,за съжаление имах време само за предната защото трябваше да ходя на месечна сбирка.
Ето и снимки с джантите.

Ето и бронята.

И корите.Дори са с оригиналния захват за говорителите.

Толкова от мен,утре ако не вали след работа мисля да сложа и задната броня и за сега приключвам,следва малко обслужване към края на идващата седмица и смяна на лагер на главина.Поздрави на всички.

Както по горе казах сдобих се с черни тапицирани кори за багажника които държат голямата кора както и черни кори на задните колонки от GTI.Също споменах,че съм взел и брони с червен кант които се оказаха ментета след като пристигнаха при мен,но въпреки всичко са направени качествено и доста здраво се държат и така или иначе съм ги платил реших да ги сложа,за съжаление имах време само за предната защото трябваше да ходя на месечна сбирка.
Ето и снимки с джантите.

Ето и бронята.

И корите.Дори са с оригиналния захват за говорителите.

Толкова от мен,утре ако не вали след работа мисля да сложа и задната броня и за сега приключвам,следва малко обслужване към края на идващата седмица и смяна на лагер на главина.Поздрави на всички.
- golf2gti16v
- Автомобил: Jetta MK1
- Двигател:
Добре е станало, екстра е 

- GTI1.8
Двойно благодаря.Благодаря за поста,благодаря и за подаръците.
- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Добре си се справил ! Аз си мисля,че трябва да пробваш черно червена Хела. Може и да ти хареса според мен ще се върже доста добре.
Късмет с готината 2-ка и като метнеш и задната броня пускай снимки

Късмет с готината 2-ка и като метнеш и задната броня пускай снимки

-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1Y 1994
Браво и на мен ми харесва 

- Djaniko0o
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AHF+ 98
Браво.. Нямам думи... Направо е