Избор на евтин автомобил

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Re: Избор на евтин автомобил

Мнениеот muns61 » Чет 25 сеп 2014 20:55

Верно бе, алдито с газ било...

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Чет 25 сеп 2014 20:59

Браво според мен се оказа успешен модел.Но стилото пълен кенеф.А тая Дедра е нямам думи.Алфите не искам да ги коментирам.Пунто също става.Май като се замисля от италианките,само фиат стават за нещо.

Потребителски аватар
piter_96
Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
Двигател: AFT 1997 AAM 1994

Мнениеот piter_96 » Чет 25 сеп 2014 21:07

А как се държи този двигател с обикновена газ ?

Потребителски аватар
НарКол
Автомобил: Polo Classic
Двигател: AFT

Мнениеот НарКол » Чет 25 сеп 2014 21:16

Bai Sando написа:Но стилото пълен кенеф.

Аз пък имам един приятел, имаше Пасат (Б5 май се водеше) - голямо набутване падна с тоя Пасат - като се почне от цената на придобиване, та се стигне до турбини и т.н. Продаде го, купи си Стило за 3000 лв и е много доволен.

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Чет 25 сеп 2014 21:28

И аз имам един познат дето си купи стило 1.6 през 2008-ма още.Гледахме го като извънземни.Много яка кола,двуврата фул екстри и т.н..Един ден му се счупи бравата.Била капсулована нещо си и не подлежала на ремонт,от там 400 лв за нова.После почнаха екстрите една по една да изчезват.Накрая преди година стоя 1 месец в един сервиз понеже спря да пали.Казаха,че тия мотори били със скапани компютри и това им било чест дефект.Стоя още един месец в сервиза да чакат компютър и накрая го хвърли в една морга.А беше перфектно на външен вид.Сега кара една астра полицейска и не ще и да чуе повече за стило :mhihi

Росен2
Автомобил: Golf III
Двигател: AAM 1996

Мнениеот Росен2 » Пет 26 сеп 2014 6:14

Бай Сандо,всичко е субективно.Мой познати пък изкъртиха да карат Стило.Единия е бензинов,другия е JTD.Бензинката вече доста години я кара единия,а дизела вече втора година е в България.
Имам и приятел който като чуе за VW/Audi скача на бой ,имал е няколко представителя на групата и се е заклел че до края на живота си не иска дума да прочете за тая марка,камо ли да се докосне пак до нея.
Умни хора сте,и съм сигурен че всички сте разбрали,че всъщност всяка марка си има свойте достойнства,както и недостатъци.До късмет е всичко .
До мен съседната кола на паркинга пред блока е едно Деу Ланос.Комшията го кара вече пета година и не съм го видял да отваря капака.Като го гледам и точка ръжда няма по него.Никога дори и антифриз не е доливал,а разхода му на газ е наполовината на моя.
Аз постоянно сутрин преглеждам - тук сълзи,там омаслено,компютър натрупал грешки...все по нещо всеки ден излиза.Вече се озъртам преди да отворя капака,щото взе да ме подиграва - кво толкова я гледаш вика тая бангия...

Потребителски аватар
piter_96

Мнениеот piter_96 » Пет 26 сеп 2014 6:19

Деу-то е хубава кола, но няма добри екземпляри за тези пари с 4/5 врати. Утре ще отскоча да погледна Ауди-то. Човекът каза, че всичко му работи. Имало забележки по броните само. Аз му забих въпросът: Щом е толкова хубаво защо го продаваш :icon_lol Искал по-голяма кола. Ще го погледна пък ... С гледане става работата.

Потребителски аватар
Vantage
Автомобил: Golf R 2017
Двигател: Variant 4motion

Мнениеот Vantage » Пет 26 сеп 2014 7:56

Не случайно казах, че Ланосът е най-добрия избор- сравнително съвременен вид, никаква ръжда, добро оборудване, разбират се много добре с газта...и най-важното в случая- здрави и прости автомобили с почти безплатна поддръжка..нищо, че аз налях една торба пари, ама то това е от мене, не от колата. :mhihi

Иначе и въпросното Ауди изглежда като добра алтернатива...дано прилича на нещо на живо. :th_up

П.П. Прегледах на бързо обявите за Ланоси в района на Пловдив- наистина няма кой знае какво предлагане. :gruebel

http://www.cars.bg/c824145 - този седан горе-долу прилича на нещо. Лично на мен дизайнът на модела като седан не ми допада, но това е въпрос на вкус.

Потребителски аватар
piter_96

Мнениеот piter_96 » Пет 26 сеп 2014 8:13

Vantage написа:П.П. Прегледах на бързо обявите за Ланоси в района на Пловдив- наистина няма кой знае какво предлагане. :gruebel

http://www.cars.bg/c824145 - този седан горе-долу прилича на нещо. Лично на мен дизайнът на модела като седан не ми допада, но това е въпрос на вкус.

Значи мислим еднакво, хечбекът и мен ме кефи ама седанът йок.

Потребителски аватар
Vantage

Мнениеот Vantage » Пет 26 сеп 2014 8:53

:th_up

http://www.cars.bg/c836781 Ако имаше още 6-700 лв. в плика, можеше да се разберем нещо. :c020

Само да спомена нещо, което е ясно, но все пак - каквато и кола да вземеш, трябва да помислиш за идващата зима. Трябва да се обзаведеш и със зимни гуми, ако колата няма.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пет 26 сеп 2014 9:23

Аууу, чак аз се замислих, много добре изглежда колата колега, поздравления :th_up

Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Мнениеот polovera_9n3 » Пет 26 сеп 2014 14:12

Супер е ланоса само ако се махнат тия ваденки от задното стъкло и ще грее :biggrin , само дето като видя кола натокана със спортно окачване, ауспуси големи и такива тунинг изпълнения- кефи ме как изглежда ама пък като знам как ги карат... от това спортно окачване вътре всичко се разтраква там пластмаси и прочие... незнам харесва ми визията ама гледам скептично на такива коли... то не се знае може и да е супер стегната ама....

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Пет 26 сеп 2014 14:56

http://www.cars.bg/c832254

Взимай го и да се свършва...

Потребителски аватар
Vantage

Мнениеот Vantage » Пет 26 сеп 2014 15:09

Благодаря ви, колеги ! Не очаквах подобни позитивни отзиви.

polovera, стикерите лесно се слагат и лесно се махат..така или иначе те са временни. Но хората с голям интерес ги гледат и често ми задават въпроси. :mhihi Иначе колата беше само един сезон със спортно окачване. Сега е със сток окачване от Астра ГСИ- на едно ниво като твърдост с фабричното окачване на колата, но много по-добра стойка и поведение на пътя.

Извинявам се, не исках да предизвиквам оффтопик или да си правя реклама или нещо подобно- просто стана на въпрос за Ланос и затова. :a045

Черния има приличен вид..особено за обявената цена. Но е с 2/3 врати..

Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Мнениеот polovera_9n3 » Пет 26 сеп 2014 15:21

въпроси от рода на няма ли да ги махнеш :mhihi .. не бе бъзикам се. всеки сам си решава как да му изглежда колата. ама имам 2ма приятеи дето карат такива ланоси - много корави машини са... а дори и да се чупи нещо частите - нови са цена близка до подарък, пък и то това май си е чист опел, само дето не гние :c020

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”