ALH Висок разход ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
ALH Висок разход ?
Здравейте колеги имам следния проблем с сеат леон АЛХ , колата гореше 5-5.5 извън драдско с каране 100-110 , сложих дюзи от АХФ разхода мисля че падна малко и почна да върви доста по добре реших да сложа и чип и разхода стана 7 -7.5 същото каране и след известно време почна да духа през щеката отворих мотора стопено бутало заради неправилно зглобена турбина при чистене и пренадуваше съответно и тя беше за смяна сложих и турбо от АХФ и такива бутала който бяха малко по тежки и различни но майсторите казаха че ставало даже по добре с такива бутала , след ремонта когато дам газ леко се замисляше преди да трагне и разхода същия сложих си старите дюзи пак същата работа с по малко вървене , махнах чипа същата работа и изобщо не върви както преди всичко правено , правиха диагностика всичко си работило както трябва помпата е на 3 мг дебитомера показваше 430 а исканото беше 260 казаха че не е от това , вече незнам какво да правя няма и майстори който да разбират че да се опраеи тоя разход?
- ел.техника
- Автомобил: GOLF4 TDI
- Двигател: AGR
Re: ALH Висок разход ?
Егати изречението.....
-
- Автомобил:
- Двигател:
И не се разбира въпроса ли?
-
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF
Първо - моля те научи се да пишеш, че е направо срамно да ти чета поста!!!Гледам че си от Карнобат, та вземи да навестиш Иво в Варна,че май голям мазгоч са ти сторили майсторите!
-
- Автомобил:
- Двигател:
А някакви предположения от какво може да е проблема можете ли да кажете?
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
До колкото разбрах от написаното, толкова неща са правени по тази кола, че според мен няма човек който да ти помогне през интернет, може да е от всяко едно от нещата, които са правени, може и да е от нещо което е следствие на това което е правено, по добре намери читав човек, който ще ти помогне или най-близкия клубен сервиз.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да ти кажа голямо желание имам да намеря сервиз в , който ще я оправят тая кола ама каде , предложете някой в Бургас примерно ?Бях ходил при Миро с ЛЕОН АРЛ на 5 -ти километър му е сервиза,Незнам дали го има в клуба,имаме уговорка пак да ходя ,че да видим .
Върни се в “Дизелови агрегати”