Линк за коли втора ръка от Италия

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Orlio
Автомобил:
Двигател:

Линк за коли втора ръка от Италия

Мнениеот Orlio » Пон 15 яну 2007 16:28

Някой може ли да ми каже някой линк за коли втора рака от Италия,че скоро ще се ходи до един град там и искам да видя как са цените :?:

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Пон 15 яну 2007 16:35

Кола от Италия :woooow: :no-no Сори за офф-а ама не се сдържах...

Потребителски аватар
Orlio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Orlio » Пон 15 яну 2007 16:51

защо не се сдържа....нещо лошо ли има да се вкара кола от Италия....моя голф 3 го вкараха от там и мога да ти кажа че доста по добре от други на мои приятели ....говоря за подръжка(консумативи-всичките бяха маркови маслото пълна синтетика и т.н.) а за ръжда от долу няма изобщо....а на колегата дето му докараха кола от германия и не само на него си имаше баяджа.....като удариш с чук отзад и пада че пада а говорим за кола 96 година кола

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Линк за коли втора ръка от Италия

Мнениеот tyo » Пон 15 яну 2007 16:52

Orlio написа:Някой може ли да ми каже някой линк за коли втора рака от Италия,че скоро ще се ходи до един град там и искам да видя как са цените :?:

В Италия няма транзитни номера :!: Само на платформа.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 15 яну 2007 16:54

oSViRePql написа:Кола от Италия :woooow: :no-no Сори за офф-а ама не се сдържах...
в Италия има много хубави коли но са скъпи! не е това с което заляха БГ преди :wink: вадеха коли от моргите и ги реставрираха :wink: там със закон вече не можеш да извадиш нищо от морга!

Потребителски аватар
Orlio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Orlio » Пон 15 яну 2007 17:00

tyo искаш да ми кажеш,че не мога да отида да си взема кола и да се прибера с нея.....а само качена някаде......че тогава как човека ми вкара колата с ферибот до Гърция и от там до БГ :?:

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Пон 15 яну 2007 17:04

Orlio написа:tyo искаш да ми кажеш,че не мога да отида да си взема кола и да се прибера с нея.....а само качена някаде......че тогава как човека ми вкара колата с ферибот до Гърция и от там до БГ :?:

Само на платформа. :!:

п.п. имало(аз не съм ги виждал!) някъкви червени транзитни номера които важали за целия Шенген. Но те са си твои!
Ти си ги носиш, слагаш и на база тях Зелена Карта. Колко е истина :roll:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 15 яну 2007 17:11

tyo написа:
Orlio написа:tyo искаш да ми кажеш,че не мога да отида да си взема кола и да се прибера с нея.....а само качена някаде......че тогава как човека ми вкара колата с ферибот до Гърция и от там до БГ :?:

Само на платформа. :!:

п.п. имало(аз не съм ги виждал!) някъкви червени транзитни номера които важали за целия Шенген. Но те са си твои!
Ти си ги носиш, слагаш и на база тях Зелена Карта. Колко е истина :roll:
на тези номера им казвахме "фирмени" в Германия :wink: взимали сме от познати търговци на коли там такива номера и сме придвижвали коли така и няма проблем :D но номерата се дават само на фирми!
а от Италия само на платформа
или да имаш Италянска регистрация за местожителство /постоянна/за да може да регистрираш кола там!

Последна промяна от santo_trafficante на Пон 15 яну 2007 17:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Пон 15 яну 2007 17:13

santo_trafficante написа:
oSViRePql написа:Кола от Италия :woooow: :no-no Сори за офф-а ама не се сдържах...
в Италия има много хубави коли но са скъпи! не е това с което заляха БГ преди :wink: вадеха коли от моргите и ги реставрираха :wink: там със закон вече не можеш да извадиш нищо от морга!

Ако са променили нещо може но аз не бих рискувал(предпочитания) Колегата е прав за ръждата но предпочитам колата да е от Германия... Нямам хубави спомени със стария пасат(от Италия) и затова съм на такова мнение ;) А и доста познати са изпатили с коли от там

Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Пон 15 яну 2007 17:26

Да проблема е че булшинството от италянците не си поддържата колите както повечето немци и за това има и повече технически проблеми и от там и мнението за италянските коли. Иначе може да се попадне и на читави.

Потребителски аватар
Orlio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Orlio » Пон 15 яну 2007 17:27

това дали от Германия или от Италия колите са по-добре е много относително....от всякаде можеш да си намериш добра кола и от всякаде можеш да си вземеш някаква штайга....но това за платформа не го знаех и доста спава работата да е*а :(

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Re: Линк за коли втора ръка от Италия

Мнениеот Даскала™ » Пон 15 яну 2007 17:34

Orlio написа:Някой може ли да ми каже някой линк за коли втора рака от Италия,че скоро ще се ходи до един град там и искам да видя как са цените :?:

http://www.portaportese.it/index.jsp?kr=36

Потребителски аватар
dinko_bonev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dinko_bonev » Пон 15 яну 2007 17:53

Да Ви кажа за италианските шоферчета: Почти същото е като тук - някой не му пука какво става с колата му, но има и (както и в България) хора, които треперят листо да не падне върху колата им! В интерес на истината има доста добри коли в Италия (като техническо състояние и външен вид), но са и на друга цена! Истината е - отиваш в северната част на Италия, харесваш, купуваш, на автовозчето и в България!

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Пон 15 яну 2007 18:24

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Пон 15 яну 2007 21:57

100% коли от Италия в Германия незнаят какво е екстра защото всички екстри отиват на юг ...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”