ОК супертранс 9732121 твърдо НЕ!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Re: ОК супертранс 9732121 твърдо НЕ!

Мнениеот nurv » Вто 30 сеп 2014 11:29

Българското е това: http://www.taxime.to/
Иначе другото, за което говориш е : http://uber.com в момента имат оферта за няколко ръководни позиции в България. Няма още инфо дали ще пуснат услугата и тук.

Иначе моят опит с компаниите е следният.
За едно евро - само на мизерни коли съм попадал и неприятни шофьори.
ОК - И от едните и от другите. Даже имам случай отивам към автогарата, но не съм казал на шофьора колко време имам и си гледам от време на време часовника. Той като го забеляза ме попита дали бързам. Отговорих, че имам 20мин, бяхме на Орлов мост. От там до гарата шофьора се активизира без да го моля или карам понеже вярвах,ч е 20мин са достатъчно, но той ме закара за 6мин :) Става въпрос за почти 22:00.
С другите компании имам прекалено малко опит, за да коментирам.

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Вто 30 сеп 2014 13:28

да, едното което спомена беше това. Ама ми показа друго, в техната фирма си имат собствено приложение, което било на базата на някво трето (taxistars).

Иначе точно за тея uber бях чел. Няква революция в щатите правели, щото едва ли не всеки, който иска си сваля приложението и в свободното време си кара колата като такси. Ама в европа ги няма нещо, точно немците ги бяха издумкали с една тлъста глоба за добре дошли :)

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Вто 30 сеп 2014 22:19

VWGT написа:Иначе точно за тея uber бях чел. Няква революция в щатите правели, щото едва ли не всеки, който иска си сваля приложението и в свободното време си кара колата като такси. Ама в европа ги няма нещо, точно немците ги бяха издумкали с една тлъста глоба за добре дошли :)

Приложения и сега има достатъчно 4 или 5, ама няма кой да ги ползва. TaxiMe и Taxistars могат да ползват шофьори на всички фирми, стига да имат всички необходими документи и съответно автомобил, с разрешително за таксиметров превоз. Има и няколко по- специфични- Taxi manager на Мтел, което се ползва в СВ такси и М- такси и е за управление на поръчки в самите фирми, Yelow taxi- клиента поръчва директно през апа кола на Yelow и Vivataxi, за която обаче, шофьора трябва да си е взел карта за моб. нет от Виваком :mhihi Личното ми мнение е, че няма нито едно напълно завършено и стойностно приложение.
Колкото до uber, тук революция се съмнявам да направят. Най- много да заемат мястото на TaxiMe или Taxistars. Не че има какво толкова и на тях да им се вземе...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”