Моят опит с чистачките - как открих най - добрите
- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
Re: Моят опит с чистачките - как открих най добрите !
Миналата седмица имаше на промоция Champion в кауфланд отидох огледах и си тръгнах без чистачки ... Отидох в АутоТед (да не се счита за реклама) 13 лева 2 оригинални Шампиона ,сега имам чувството,че като чистят стъклото даже свалят по малко и от него... :д Това в кръга на шегата.Аз повече банани с пижами и ментета няма да си купя !
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Кажи къде е този АутоТед 

- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
IRRITATING написа:Кажи къде е този АутоТед
До Кауфланд в Люлин ,в нета точно пише не знам точния адрес
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Кауфландските к-класик не струват ли вече?Моите ги купувах преди около година и си чистеха перфектно,но сега забелязвам,че шофьорската е взела да поскърцва по малко.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
И аз минах миналата неделя през Кауфланд за чистачките на промоция. Понеже колата беше с грешни като размер, стари и изгоряли Bosch и някаква друга марка чистачки, дори на едната и липсваше перото и трябваше да взема някакви. Та гледах Champion-ите, но исках безшарнирни и взех тези за по 6.99 всяка:

Сега са добре и вървят много "мазно" и безшумно, покривайки цялата им работна площ, вече е въпрос колко време ще изкарат...
Сега са добре и вървят много "мазно" и безшумно, покривайки цялата им работна площ, вече е въпрос колко време ще изкарат...

В местния Кауфланд предлагат чистачки поединично на Шампион. Предполага и в други градове ги има. Някой вземал ли е, да каже как са? В момента съм с пера на Шампион, но мисля да ги сменя, че са ми дали грешни размери и ми опират.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Ако са същите като в пени преди два месеца, тотален боклук
Моля, ако някой колега от Търговище знае къде в града се продават пера или чистачки Champion, да се включи с координати. Понеже чух, че в града имало такъв магазин, но къде е, няма информация. В случай, че някой знае, просто да сподели. Благодаря.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
От Януари досега карам с чистачка BOSCH ,но не ЕКО версията и.Няма проблеми все още никакви.63см е или повече(една е,а колата е Мерцедес).
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
От скоро съм със Валео. Купих ги 6лв/бр. Първите ми впечатления са че са доста тихи и не замазват.. Купих ги от зор. След като регистрирах новата кола на връщане от Кат почна да вали и чистачките бяха буквално свършили. И на първия магазин за авточасти спрях за чистачки. До сега Голфа винаги съм го карал със чистачки от 2лв/бр някакви R.B.W доста бях доволен.
Валеото са модела като на снимката
Валеото са модела като на снимката
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Аз карах валео 6 месеца и не можах да ги изтрая и ги смених.Първите 2-3 месеца бяха добри и до там.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
валео изкарват точно 1 година - в случая при мен от зима до зима и почнаха да мажат
сигурно има и по-хубави ама за 6лв бройката са добри - хубавото им поне за мен беше ,че не скърцаха изобщо
сигурно има и по-хубави ама за 6лв бройката са добри - хубавото им поне за мен беше ,че не скърцаха изобщо
-
- Автомобил:
- Двигател:
Кажете от къде да купя такива валео ?
преди време бях чел, че се продават оригинални пера за безшарнирните чистачки на БОШ в Еуратек или Порше. Това още ли е така, някой знае, че трябва да сменям чистачките
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Тия валеото са страшен боклук....2 комплекта смених на голфа като го карах....дадох по 15-16лева тогава за комплекта...1вия път си помислих, че съм попаднал на боклук...2рия път се убедих, че всички валео са боклук
Mitatoyo май бяха последните които купих от Видин за по 2.50 бройката миналата година август месец...с тях продадох голфа тази година август и още чистеха и не скърцаха

Mitatoyo май бяха последните които купих от Видин за по 2.50 бройката миналата година август месец...с тях продадох голфа тази година август и още чистеха и не скърцаха

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”