Избор на евтин автомобил
- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
Re: Избор на евтин автомобил
По-комфортно ще ми е с автобус, никак не мога да се видя в това корейско създание.
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=3&act=4&adv=31410461875552217&slink=7o3h4l Щом мина на автобус - виж тоя 

- piter_96
polovera_9n3 написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=3&act=4&adv=31410461875552217&slink=7o3h4l Щом мина на автобус - виж тоя
Не е зле, ама ще ми е трудно с френския гараж

- polovera_9n3
виж братле- избери си конкретен модел и марка кола, която да търсиш иначе така на посоки да търсиш ще се нахендриш на най- голямата щайга.......казвам от горчив опит
НЕ СЛУШАЙ СТАРИЛО ПИТАЙ ПАТИЛО 

- piter_96
Какво да ви кажа, харесвам ми Аудита-та. За тея пари 80 само Б4 по-добре. Онзи ден ходих да гледам едно в Карлово и се возих, ми то няма нищо общо с голфа, то меко, то тихо - готино. Малко са старички, ама ако е 95, 96 бива.
- polovera_9n3
Щом ти мерак Ауди вземай Ауди. Но все пак говорим за близо 20 годишна кола. Колкото и читава да е няма да е без проблеми....ако ги няма сега сега ще се появят рано или късно....то с колите 2ра е така... аз си купих 6- годишна и изникват проблеми( засега не сериозни ама ги има) апък за 20 годишна кола.....
- polovera_9n3
ама ако питаш мене вземай някоя евтина кола, завърши си образованието и после като си намериш стабилна работа и изкарваш добра кинта си купи свястна кола...
- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
Щом искаш Ауди, нека да е Ауди. 

- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Преди да взема вентото, се заглеждах и по астрите. Имах възможност, да се кача и покарам една. Отвън изглежда добре, но вътре е тясна, вентото беше хиляди пъти за предпочитане, както и направих!
- piter_96
agumba написа:Преди да взема вентото, се заглеждах и по астрите. Имах възможност, да се кача и покарам една. Отвън изглежда добре, но вътре е тясна, вентото беше хиляди пъти за предпочитане, както и направих!
И ние като взимахме голфа гледахме 2 астри, ама голфчето спечели точки пред тях.
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
момче ще вземеш кенеф каквото и да вземеш аз сега карам ауду б4 чудя се с какво да го сменя, не мога да разбера какво го мислиш аз моята кола катоя вземах не работеше и на 2те горива изобщо нито клима нито нищо, но видях че има хляб в нея, беше 2-та кола която ходих да гледам и разбрах че колкото повече се чудя повече се тормозя, 2 дена с нея се занимавах и 3 години карам.за кола за тея пари не може да го мислиш толкова нереално е
piter_96 написа:Какво да ви кажа, харесвам ми Аудита-та. За тея пари 80 само Б4 по-добре. Онзи ден ходих да гледам едно в Карлово и се возих, ми то няма нищо общо с голфа, то меко, то тихо - готино. Малко са старички, ама ако е 95, 96 бива.
Ами какво чакаш? Старички? Ти за 2000 лв. какво искаш, кола на 10 г. с фул екстри? Хубавите неща струват пари, понякога много. В обхвата на твоите пари не попадат кой знае колко хубави автомобили, читави и т.н. форумна терминология. Така че няма какво толкова да избираш и да си претенциозен. Скачай в някаква кола и карай. Аз ти предложих дизел Golf 3, 90 кс. и пъргава и въртящ момент има и климатик носи, цената на нафтата е минуса, ама пък разхода е приемлив. И те ти предложение на прима виста: http://www.cars.bg/c876380.
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
piter_96 написа:Какво да ви кажа, харесвам ми Аудита-та. За тея пари 80 само Б4 по-добре. Онзи ден ходих да гледам едно в Карлово и се возих, ми то няма нищо общо с голфа, то меко, то тихо - готино. Малко са старички, ама ако е 95, 96 бива.
Какво точно им харесваш на аудитата? Ако се замислиш, харесва ти престижа да кажеш "имам ауди". Само че престижните са от поне 7000-8000лв нагоре. За 2000 ще вземеш старо и раздрънкано. Специално на Б4 няма какво да му харесваш - нито е много широко, вътре ретро табло, предния капак стърчи ненормано "нагоре" спрямо 95% от колите. Това, че не ръждясват е плюс, но се заплаща с разхода да разкарваш тежката ламарина. (Имал съм точно такова, не говоря като страничен наблюдател.)
-
- Автомобил:
- Двигател:
777 написа:,... предния капак стърчи ненормано "нагоре" спрямо 95% от колите.
Колега като каза, че стърчи капака на аудито, особенно на ауди 80. Знаеш ли че по капака като се сетя си представям все едно съм в москвич същото е и за аудито. На москвича май малко повече стърчи предния капак нагоре. По дълбок е сякаш москвича, но по капака си приличат едно към едно.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”