Защо да няма хубави 4ки 150коня за 5000-6000, защо непременно трябва да е над 7500лв
vw golf 4 1.9 tdi 116 6 c.k.
Re: vw golf 4 1.9 tdi 116 6 c.k.
За това на 180 да гори 5 и аз съм скиптично настроен, но така ми е казвал уж сериозен човек, че на автомобила се движил със 180км и пишело 4.5л/100км, и аз съм на същото мнение като теб, но така са ми разказвали!
Защо да няма хубави 4ки 150коня за 5000-6000, защо непременно трябва да е над 7500лв
Щото за тия пари автоматично преминавам към Мерцедес! Аз си търся кола до 5500 приблизително
- RO$$KO
- Автомобил: VW MK6 GTI
- Двигател: TSI EA888 2009
Кажи на сериозния човек че не е зле да дойде на планетата земя от страната на чудесата.
Аз лично 7 месеца си търсех 150 кс АРЛ и нямаше нищо читаво накрая си взех кола която дори я няма на обява.За 5000 лв. за мен лично е просто абсурд не за друго то просто и мъртъвци трудно има за тея пари само веднъж е изпадала такава от 7 години следа обявите за 5000 нерегистрирана в добро състояние и се продаде за 2 часа!
А за мерцедеса ако си вземеш трябва да имаш 2000 лв заделени за някой не много сериозен проблем там цените са в космоса а това което предлага Мерц под 12 000 лв. е просто незадоволително сравнение с поддържането му.
Аз лично 7 месеца си търсех 150 кс АРЛ и нямаше нищо читаво накрая си взех кола която дори я няма на обява.За 5000 лв. за мен лично е просто абсурд не за друго то просто и мъртъвци трудно има за тея пари само веднъж е изпадала такава от 7 години следа обявите за 5000 нерегистрирана в добро състояние и се продаде за 2 часа!
А за мерцедеса ако си вземеш трябва да имаш 2000 лв заделени за някой не много сериозен проблем там цените са в космоса а това което предлага Мерц под 12 000 лв. е просто незадоволително сравнение с поддържането му.
n3m3s1s написа:Щото за тия пари автоматично преминавам към Мерцедес! Аз си търся кола до 5500 приблизително
Aми ето ти една: http://www.mobile.bg/11412263010177525
ДОста добра на вид,че и с възможно най-хубавата фабрична музика.
Относно 150 АРЛ-колата с няколко модвания става на около 180 к.с. без да е за сметка на разхода .Аз самия също никога не съм виждал фрапантна разлика в поддръжката на 116 или 150 к.с. Все е стар дизел,все може да изскочи нещо неприятно.
- RO$$KO
Това за най-добрата фабрична музика не е така и двете навигации с changer в багажника свират в пъти по добре от това!
Иначе колата е 5900 + 600 лв рег + 400 лв каско + Обслужване 800 лв мин.=7700лв. ако няма нищо счупено или не работещо което ще е 6 от тотото за кола нов внос.
Става 180 коня не с няколко модвания а с един прост ремап.
Иначе колата е 5900 + 600 лв рег + 400 лв каско + Обслужване 800 лв мин.=7700лв. ако няма нищо счупено или не работещо което ще е 6 от тотото за кола нов внос.
Става 180 коня не с няколко модвания а с един прост ремап.
Мисля че автора на темата е наясно с тези допълнителни разходи след покупката на който и да е автомобил и в цената която спомена като таргет имаше предвид само покупката на автомобила.За тази цена може би ще преглътне и липсата на навигацията и чейнджъра в багажника с още по добрия звук.А щом някой може и само с ремап да докара 180 кобилки на този двигател-това си е чиста далавера.
- RO$$KO
80% от хората си нямат ни най-малка представа какво ги очаква след покупката на кола нов внос.
Ми то да не кажа всички но айде да кажа сигурните Brezel -Sofia Madness-Plovdiv IFIDIK- Varna ги правят на по 180 че и малко повече при по хард настройки.
А радиото не е никакав фактор за закупуването на автомобил.
Ми то да не кажа всички но айде да кажа сигурните Brezel -Sofia Madness-Plovdiv IFIDIK- Varna ги правят на по 180 че и малко повече при по хард настройки.
А радиото не е никакав фактор за закупуването на автомобил.
Дали колата е купена от частно лице или автокъща,ако купуващия разбира от коли или си води приятелче-жокер със себе си мисля няма значение.А от къде по дяволите е купена колата когато първоначално е била внесена в БГ????Или всяко частно лице е ходило лично до Ханс от Ратинген да си я купи???
Няма писано правило кой е най-точния избор за продавач на кола n-та ръка.
И,да,така наричания тук Брезел- инж. Богомил Богомилов ,АДЛЕР-АУТО ЕООД,гр. Годеч ,е отличен избор за силов тунинг.А и не само.
Няма писано правило кой е най-точния избор за продавач на кола n-та ръка.
И,да,така наричания тук Брезел- инж. Богомил Богомилов ,АДЛЕР-АУТО ЕООД,гр. Годеч ,е отличен избор за силов тунинг.А и не само.
- RO$$KO
От ангелите.Задължително ли е колата да се купи от чужбина в PORSHE Sofiq да не продават домати?Винаги е по добре да се купи кола от човек в бг, най малкото еко такса регистрация номера гражданска пътна помощ до кат ако не е от твоя град транзитни номера преводи на документи и тн.Колата може да се кара и тества много по обстойно при покупка от частно лице а и шанса да е напудрена и закрепена само за продажба като 90% от колите по автокъщите е по-малък.Да не говорим за риска да се окаже че колата е издирвана някаде и да изгориш с 6000 бона защото в фактурата от автоизмамника стойността никога не е реална е в пъти по малка.А брезел го споменах просто ей така не че го рекламирам или нещо от сорта така като гледам си запознат с работата му и не би трябвало да се учудваш че чрез ремап могат да се изкара 20% повишение на мощността на ТДИ!
Темата се отклони много от целта си.
Темата се отклони много от целта си.
Благодаря и на двамата за съветите и полезният "спор". Наистина съм много по незнаещ от 90-95% от хората във форума, но въпреки това не падам от марс. От вас разбирам, че ще е по добре да си взема 150хп мотора, отколкото 116хп. Чипосването (на по селски език) ще е някъде в бъдещето, но определено ще се случи. Идеята сега е да придобия представа за това каква кола ще е добре да си купя. Със сигурност, когато реша да купувам ще отида с някой познат, който разбира от коли. Също така не е изключение да закараме колата на сервиз и да я видят как е! jordanpar - тая кола, която показа така от обявата изглежда доста добре, но разбира се, докато не се отиде на място и не се види по-обстойно нищо не е сигурно.
Искам да попитам всичките дизели (без 90к.с.), тоест 115, 130 и 150к.с. дизели ли са с по 6 скорости??? Тази на обявата със 6 скорости ли е?
Другият ми въпрос е - наскоро един познат каза, че когато колата се кара на 6та скорост със 100-на километра разхода рязко се вдигал - има ли такова нещо?
Друг познат пък ми каза, че разположението на 115к.с. и тези на 130 и 150 били различно разположени? При вторите двигателят бил напречно разположен и създавал дисбаланс и бил много по труден за ремонтиране...
П.П. Момчето, което ми каза това за 180те километра наистина е точно, няма нужда да има такава ирония, предполагам е сгрешил. Колко ще гори според теб при 180км?
Поздрави Александър
Искам да попитам всичките дизели (без 90к.с.), тоест 115, 130 и 150к.с. дизели ли са с по 6 скорости??? Тази на обявата със 6 скорости ли е?
Другият ми въпрос е - наскоро един познат каза, че когато колата се кара на 6та скорост със 100-на километра разхода рязко се вдигал - има ли такова нещо?
Друг познат пък ми каза, че разположението на 115к.с. и тези на 130 и 150 били различно разположени? При вторите двигателят бил напречно разположен и създавал дисбаланс и бил много по труден за ремонтиране...
П.П. Момчето, което ми каза това за 180те километра наистина е точно, няма нужда да има такава ирония, предполагам е сгрешил. Колко ще гори според теб при 180км?
Поздрави Александър
n3m3s1s написа:Друг познат пък ми каза, че разположението на 115к.с. и тези на 130 и 150 били различно разположени? При вторите двигателят бил напречно разположен и създавал дисбаланс и бил много по труден за ремонтиране...
Този твой познат си няма представа изобщо за какво говори,а онзи с твърдението за голям харч на 6та със 100км/ч е същият като този - лаладжии,дрънкащи тъпотии.
- stoev87
- Автомобил:
- Двигател:
n3m3s1s написа:, както и (не съм сигурен колко е възможно) да карам 160-180км по магистралата и да не гори повече от 5литра на 6та скорост (според вас това възможно ли е)
Колега това просто го забрави. Не само че е невъзможно ами е смешно да се говори. Ще ти кажа че само разликата в разхода между 160 и 180 по равен път ще е минимум 2-3 литра.
2.0 TDI CR 2011 година при 180км/ч харчи ~11л/100км . А ние тука говориме за 10тина години по-стар двигател...
Реално при 150км/ч можеш да очакваш разход около 6.5.
Именно! За това си направих регистрация тук, защото ми омръзна от некомпетентни хора, където от всичко разбират и само акъл дават, ама така да ми е писнало от такива, всеки за всичко знае! За това искам да благодаря на абсолютно всеки, който е писал и е дал съвет във форума.
Мисля, че се насочвам към 150к.с.
Исках да ви питам какъв разход да очаквам на магистралата при скорост - 100км и при скорост 120-130км?
Поздрави Александър
П.П. Наистина съм изключително невеж за това, не ми съдете, че вярвам на хората за абсурдни неща...
Мисля, че се насочвам към 150к.с.
Исках да ви питам какъв разход да очаквам на магистралата при скорост - 100км и при скорост 120-130км?
Поздрави Александър
П.П. Наистина съм изключително невеж за това, не ми съдете, че вярвам на хората за абсурдни неща...
- RO$$KO
Извънградско разхода е 5-6 л. на 100 км.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”