И двата пъти ми се случи при ускорение, първия път беше на първа скорост от място с натиснат до долу педал на газта и точно на 3500 оборота колата сякаш спря за една секунда и после продължи да си ускорява, втория път ми се случи на трета скорост пак при ускорение, някакви насоки къде може да е проблема ?
От днес започна колата да ми прави така, преди това никога не го е правила, изтърбушен ми е катализатора на колата и днес сложих тръба Ф60 на мястото на задното гърне и колата започна значително по-бързо да ускорява обаче ми се появи на два пъти забиване при 3500 оборота...
Изкарах колата по магистралата и я настъпих от втора до около 170-180км/ч като сменях предавките при 4000 оборота и не е имало проблем...
Първоначално си помислих че може да се лиска горивото в резервара и на моменти помпата да не може да го засмуче, но имам доста нафта, резервана е на 1/3 пълен тоест доста преди резервата...
Пак казвам само 2 пъти ми се случи за целия ден, тоест не го прави винаги... Логове в движение нямам възможност да правя, за това ще разчитам на мнения на колеги, които са се сблъсквали с подобен проблем.