Шкодата не ме кефи,една такава пенсионерска,пък и 100 коня на това купе...:) Маздата е добре,тази година в Обзор бая се заглеждах по една такава,но ми идва скъпа ,пък и нещо такива екзотични коли,де да знам,никакъв съпорт,ни форум, ни дявол

,а това си е важно.
Е90 то от обявата ще се провери обстойно като сервизна история в БМВ,собственика се кълне ,че километрите са реални, даде ми номер на рама,гледах го на място,иначе ,че е голо голо е ,но 320 ки са много малко или изобщо ги няма примерно с навигация,а и да са с навигация,ще е бизнес,а не професионал,като първата няма карти за България и няма и да има,затова навигацията съм я прежалил,ксенон завиващ не ми трябва,едни халогенни фарове са си супер,яд ме е че няма автоматични чистачки и малко по-големия борд,ама какво да правим,избор в магазина

Гледам и друго мнение има,та държа и колата да е в Пловдивска област,примерно в Пловдив,така мога да я гледам няколко пъти,без да се притеснявам,знам къде са официалните сервизи,в къщи и стените помагат

както се казва ,в София примерно ще съм на гости и вероятността да ме излъжат е голяма.
17К ми са много колеги,дори цената от моята обява ми е пряко сили