Днеска за малко да ме размажат...
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Карайте внимателно. Днес за една бройка по Е80 щях да се засиля в мантинелата при изпреварване на тир в завой
Мисля че си зех пуука от днещната ситуация в която изпаднах и няма да правя пак такива маневри или поне с толкова висока скорост (поне за голфа)
пак повтарям Внимателно и предпазливо не като мен

Мисля че си зех пуука от днещната ситуация в която изпаднах и няма да правя пак такива маневри или поне с толкова висока скорост (поне за голфа)

пак повтарям Внимателно и предпазливо не като мен

- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
oSViRePql написа:Такива идиоти са се навъди лиАйде на по 18-20 години ама пак не ги оправдава да правят такива глупости... Аз като съм в тая граница защо не правя простотии... Треа да има нещо в глава и да мислиш преди да го направиш ама явно няма много такива
Ае,ае ,мене пък ми писна от некви дърти чичковци и дърти професори да ме засичат.Където цял живот карали жигула,сега взели нещо по така и се мислят за безгрешни.

- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Huizel написа:oSViRePql написа:Такива идиоти са се навъди лиАйде на по 18-20 години ама пак не ги оправдава да правят такива глупости... Аз като съм в тая граница защо не правя простотии... Треа да има нещо в глава и да мислиш преди да го направиш ама явно няма много такива
Ае,ае ,мене пък ми писна от некви дърти чичковци и дърти професори да ме засичат.Където цял живот карали жигула,сега взели нещо по така и се мислят за безгрешни.
Е да има ги и такива...Абе... то при тая "болест" няма млади няма стари

- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
- alien1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И мен ми писна от тая глупост и безочие по нашите пътища. Не минава ден без нерви и разминаване на косъм от злополуки. И все пак се опитвам да бъда по търпелив и да се дразня по малко от пишман шофъори или такива, които се мислят за голяма работа.
В четвъртък миналата седмица първа кола на светофара на Ситняково и Гео Милев посока Подуене около 18:15. В най лявата лента съм от тези за направо. До мен е лентата за ляв завой към Черковна. Светва жълто, пускам спирачката и потеглям съвсем културно. Вече минавам кръстовището при което един идиот с Вектра от най-новите се шмугва пред мен с бясна скорост и ме засича. Просто мина на една боя от мен и от оградата, която разделя платната в двете посоки. Пича е минал с бясна скорост / поне с 80 км/ч /по релсите на трамвая, пресича платното за ляв завой и ме засича. Натиснах леко спирачката и добре че тоя зад мен беше на растояние,че не ме цуна отзаде. А тоя с Вектрата ако ме беше закачил с тая скорост щеше да ме завърти на 360 градуса поне. След като се разминахме на косъм тоя направо ИЗЛЕТЯ с мръсна газ. И да исках нямаше да мога да го стигна така, че му теглих една майна и приключих.
После на следващия ден видях как един с една Вектра пак, ама от по-старичките беше блъснал един пешеходец в Дружба. Тъкмо беше дошла полиция и му оказваха първа помощ на човечеца. Жив беше ама какво е преживял не ми се мисли.
Та колеги много внимавайте на пешеходни пътеки и давайте път на пешеходците, че нас ни предпазват поне ламарини а тях нищо.
Кръстовищата са също много опасна зона като място за себедоказване на най-различни идиоти.
В четвъртък миналата седмица първа кола на светофара на Ситняково и Гео Милев посока Подуене около 18:15. В най лявата лента съм от тези за направо. До мен е лентата за ляв завой към Черковна. Светва жълто, пускам спирачката и потеглям съвсем културно. Вече минавам кръстовището при което един идиот с Вектра от най-новите се шмугва пред мен с бясна скорост и ме засича. Просто мина на една боя от мен и от оградата, която разделя платната в двете посоки. Пича е минал с бясна скорост / поне с 80 км/ч /по релсите на трамвая, пресича платното за ляв завой и ме засича. Натиснах леко спирачката и добре че тоя зад мен беше на растояние,че не ме цуна отзаде. А тоя с Вектрата ако ме беше закачил с тая скорост щеше да ме завърти на 360 градуса поне. След като се разминахме на косъм тоя направо ИЗЛЕТЯ с мръсна газ. И да исках нямаше да мога да го стигна така, че му теглих една майна и приключих.
После на следващия ден видях как един с една Вектра пак, ама от по-старичките беше блъснал един пешеходец в Дружба. Тъкмо беше дошла полиция и му оказваха първа помощ на човечеца. Жив беше ама какво е преживял не ми се мисли.
Та колеги много внимавайте на пешеходни пътеки и давайте път на пешеходците, че нас ни предпазват поне ламарини а тях нищо.
Кръстовищата са също много опасна зона като място за себедоказване на най-различни идиоти.

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Аз вчера си видях живота на филм, никога не съм бил толкова уплашен. Чакам на един софийски булевард да правя ляв завой. Булеварда е с по 3 ленти в посока, разделени с мантинела. Има си светофар за завиващите на ляво с таймер. Свикнал съм като удари нулата за движещите се по булеварда да си завивам , щото след 1 секунда ми светва зелено. Тоя път нещо се бях унесъл и чак като ми светна зелено тръгнах съвсем бавно и лежерно. Колите от насрещното са спрели и само BUS лентата е празна. Тръгвам аз, минавам два метра и с периферното зрение, не знам и аз как забелязвам нещо нередно, вярвайте ми не си спомням как и какво видях,но набиих спирачки и по BUS лентата мина няква бяла Корса с 100 минимум! Повтарям 100 колометра в час минимум, след като светофара свети червено от поне 5 секунди, посред бял ден с натоварено движение! И може и повече да бяха, защото тоя почти подскочи на кръстовището! Нямаше нито аварийки, нито клаксон или нещо такова! Въобще не разбрах кога го забелязах и кога набих спирачки, само знам, че седях с отворена уста посредата на кръстовището и колите около мен и те, защото никой не се сети да ми свирне, че не карам или нещо такова. Ако бях тръгнал както си минавам всеки ден така бързичко и експедитивоно не знам за какъв удар щеше да пише в вестниците! 

- alien1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето от какви шофъори да се пазим също. Неспособни, тъпи и упорити.
http://www.vbox7.com/play:6ff9b102
-
- Автомобил:
- Двигател:
alien1 написа:Ето от какви шофъори да се пазим също. Неспособни, тъпи и упорити.
Тая мацка крти мивки не съм се смял толкова много. Бати упоритото животно.
ТРАКТОРИСТА GL написа:alien1 написа:Ето от какви шофъори да се пазим също. Неспособни, тъпи и упорити.
Тая мацка крти мивки не съм се смял толкова много. Бати упоритото животно.
1-во местото е отвратително МАЛКО и най добрия шофиор не може да се бутне там защото просто няма място за колата, но тая продължава и продължава да се тъпче там

2-ро аз лично ако трябваше да паркирам бих се шибнал между стълба и бялата кола зад нея (напряко

П.п. 3-то та тя трудно цели скоростите - погледнете я в ръцете

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Тема от рода "Стари, но златни"
И аз днес за малко се разминах!
Карам си сутринта по магистралата за работа и тъй като закъснявах, бях вдигнал малко по-висока скорост от обикновенно: около 130. Тъкмо се готвя да испреваря 2 камиона, като задния е и с ремарке, давам си мигач като пич и се престроявам в ляво. Стигам до средата на ремаркето на задния камион и виждам, че и той дава мигач, за да испревари предния
До тук добре, реших, че ще ме изчака и тогава ще тръгне, ама не! Започна си доста рязка маневра към мен!
КУЧКИ ЯКО!!!
Добре, че в тоя момент явно и той ме видя, та се върна, дивака! Иначе бях връз мантинелите като трамвайче!

И аз днес за малко се разминах!
Карам си сутринта по магистралата за работа и тъй като закъснявах, бях вдигнал малко по-висока скорост от обикновенно: около 130. Тъкмо се готвя да испреваря 2 камиона, като задния е и с ремарке, давам си мигач като пич и се престроявам в ляво. Стигам до средата на ремаркето на задния камион и виждам, че и той дава мигач, за да испревари предния

До тук добре, реших, че ще ме изчака и тогава ще тръгне, ама не! Започна си доста рязка маневра към мен!

Добре, че в тоя момент явно и той ме видя, та се върна, дивака! Иначе бях връз мантинелите като трамвайче!