Polo 6n2 2000г. AMF дърпане наляво-надясно
Polo 6n2 2000г. AMF дърпане наляво-надясно
Пускам нова тема. Появи ми се проблем и колата започна да дърпа леко наляво и надясно. Понеже в заключената тема един колега е споменал накрайниите да кажа и за тях - сменени са с нови външните, така че не би трябвало да е от тях. Според баща ми е от рейката. Вие какво мислите?
Re: Polo 6n2 2000г. AMF дърпане наляво-надясно
Стенд за реглаж на предница ще каже какво е.Рейка почти невъзможно да не са задни тампони на носача , вътрешни накраиници?
Somi написа:Стенд за реглаж на предница ще каже какво е.Рейка почти невъзможно да не са задни тампони на носача , вътрешни накраиници?
Минавах реглаж - нищо не ми казаха, всичко е 6. Тампони на носача са полиуретан. Вътрешните накрайници са ок и те. Просто гумите се мърдат, а волана не. Забелязах, че се получава по осезаемо с при леко подаване на газ.
-
- Автомобил: Nissan 200SX and VW Polo 6N 1996
- Двигател:
Тампони на макферсоните или луфт на носачите. Но след като по носачите твърдиш, че всичко е ОК. тогава остават тези тампони. Възможно е и да е тампон на скоростната кутия.
georgi_dob написа:Тампони на макферсоните или луфт на носачите. Но след като по носачите твърдиш, че всичко е ОК. тогава остават тези тампони. Възможно е и да е тампон на скоростната кутия.
Ок звъня от два дни в сервиза, когато отида там ще ги помоля да погледнат всичко възможно. Явно така с догадки няма да стане.
Всичко е наред по предницата ( на пръв поглед ), което ме навежда на мисълта, че проблема е в диференциала.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”