А ролката няма кво да и стане преди да блокира лагерчето, самото лагерче се скапва. А като блокира тогава се усложняват нещата с цяла ролка.
Вземи погледни тия ролки по-скоро да не разбереш преждевременно коя е

evgbg написа:spectrum написа:имам същия проблем малко под 2000 оборота окло 1900 - 1800 се чува виене от към двигателя интересното е че се чува по нанадолнище или когато съм натиснал гаста и подържам около 2000 оборота пуснали ли гаста и спира винето или леко намалява до незначително страхме е че при мене може да е скоростна кутия или лагер на съединителя ... моля даите някакви предположения ... в общи линии го прави при натисната педал на гаста и подържане на около 1900 оборота на пониски и повисоки не се чува толкова ясно даже въобще при пускане на гаста спира виенето ...
P.S. извинявам се ако моя проблем е различен и само прецаквам темата на колегата ... ако трябва ще пусна нова, но ми се сториха сходни проблемите ...
Според мен ако е от съеденителя при натискане на педала му би трябвало да спира. При мен се чува виене като от турбина... както на турбодизел.. такова фучене на около 1500 до към 3000 оборота много ясно се изразява... а то по нагоре и много силно се форсира двигатела та и за това може да не се чува толкова.
можеби е най - точното описание ... или трябва да го чуе някои майcтор ...такова фучене на около 1500 до към 3000 оборота много ясно се изразява... а то по нагоре и много силно се форсира двигатела та и за това може да не се чува толкова
radotom написа:spectrum, може би при теб има проблем с маслото в скоростите или пък с аксиалния лагер на съединителя. Провери нивото на маслото възможно най-скоро!
За свиренето на ролки... ако е от водна помпа се сменя цялата предна част. Ролка+лагерчето й+турбинка вътре. Просто така се продава. Цена около 30-35 лв.
evgbg написа:Сега ходих на майстори.... Чуха виенето. Викат ми: - Няма проблеми карай така. Каквото и да е още не е назряло, че да е за смяна. Супер... Ама ако тръгна на дълъг път нещо не ме кефи идеята
По горе някой колега беше писал за турбинка на водната помпа? Да неби да е тя? А, да има и още едно мнение казаха ми че може и да е някой от ремъците... но тогава би трябвало да скърца а не да фучи като турбина???
teodor6769 написа:Писах ти че вероятно е от помпата но това няма връзка с доливането на антифриза а просто може да и е дошло времето.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 77 госта