И аз бях там,и аз онемях....То да не съм виждал изтребител отблизо..(служил съм на летище-там може би се е обучавал и Генералът,визирайки годините 1982-1987)!!!
Прекрасни изпълнения,върнаха ме в онези отдавна отминали години на мечти...за съжаление съм подминал този "кръстопът",безвъзвратно и завинаги!
Да,беше демонстрация..а според мен е и отчаян "зов" за възраждане на нещо захвърлено в "килера" на икономическата ни реалност.Тези МиГ-29 бяха модифицирани за да отговарят на стандарти,нови не бяха купени...Но най-много ме изненада реалната употреба на МиГ 21-ба'ти старата машина(горе-долу от Виетнамската война..)!
Имах надежда да видя на стоянката и самолетът,за който знам нещо,но там беше неговият наследник.Става въпрос за L-29(Делфин),наследен от L-39.
Направи ли ви впечатление скромността на екипажите,след като завърши демонстрацията,сигурно някои от тях бяха "отслабнали" с едно 2-3 кила,каталясали...но усмихнати и особено щастливи когато от публиката някой познае в тях стар приятел ...
Малко ми стана "жал" за техническото обезпечаване,даже не чух кой "командва" парада-т.е.кой беше ръководител на полетите...а там се е ляло пот наравно с летците,поне споменаха техниците на машините.
Дано това се повтори,отново ще присъствам,дори да е платен вход!
Авиошоу на 11 октомври на летище София - Авиобаза Враждебна
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Авиошоу на 11 октомври на летище София - Авиобаза Вражд

Аз си щраках на тренировката и генералната репетиция.Събота се наслаждавах само

Върни се в “ОФФ-Топик - други”